21/5/07

CRÓNICA DE LES VIII HORES



Cap de setmana intens a la pista de bàsquet del Patronato, la cel.lebració de les VIII hores (l'any que ve podem anomenar-les XLVIII hores) enceta les jornades esportives. A les 20:00 hores del divendres s'iniciava la competició i finalitzava 48 hores després amb dos finals molt disputades.


La participació en termes generals bona, 5 equips en categoría masculina i 4 en femenina. El sistema lligueta de tots contra tots, i els dos primers classificats a la final.


En les xiques, les guanyadores van ser l'equip Super Way, que disputaren la final davant l'equip Pequeñas pero matonas. Destacar la gran calitat d'aquesta final per la categoria dels dos equips, i pel marcador final 39-36 despres de 5 minuts de temps extra (al final dels 40 minuts empat a 33). Va estar un partit molt vibrant, l'equip encapçalat per Alba i Sandra començava en avantatges curts al marcador fruit de la rapidesa del seu joc i del tir exterior amb una efectivitat altíssima, el que va posar en alerta l'equip contrari que va incrementar l'intensitat de la seva defensa per retallar la diferència i arribar al final dels primers 20 minuts, 2 punts per davant (18-20). La segona part continuava pel mateix camí que la primera, encara que l'efectvitat de l'equip cadet va baixar, les Super Way no van aprofitar aquesta circumstància i el marcador continuava molt igualat, fins que als ultims minuts els tirs lliures van jugar un paper molt important per als dos equips, l'equip pistaxo aconseguia avantatge d'un punt a falta de 10 segons fruit d'un tir lliure transformat per Esther el que posava a tir de pedra la victòria, però Alba provacava una personal a falta de 3 segons que els donava la possibilitat de guanyar la final si entraven els dos tirs lliures, pero només aconseguía un tir, el que donava pas a una prórroga de 5 minuts.

El temps extra va permetre explotar a les Super Way, un arma que no van utilitzar al llarg dels 40 minuts, l'altura de Lucía que amb 4 punts posava una avantatge casi insalvable per a les mes joves, i així va ser, la final acabava amb el resultat de 39-36.


Pel que respecta a la categoría masculina, l'equip campió va ser el Pendul que va disputar la final davant Passaets (final clàssica als darrers anys). Una final molt intensa pero amb poc bàsquet per part dels dos equips. Una part per a cada equip, Passaets arribava al descans amb dos punts d'avantatge, encara que a la segona part una defensa mes forta i un atac mes pausat del Pendul permetíen agafar un avantatge de 7 punts al marcador que al final va resultar definitiu. Al final el resultat 42-36 per als de blau. Destacar la complicada actuació arbitral a la final masculina per part de Belda, que va solventar la papereta amb elegància i sobre tot amb molta paciència.


Només queda agraïr al Club de Bàsquet Patronato la participació del 9 equips, i esperem que l'any vinent millorem el present.




P.D.- Les dos finals demostren ben a les clares, qui juga a bàsquet durant tot l'any i qui juga durant tot un cap de setmana.




P.D.(2): A la categoría femenina les més joves venen empentant amb molta força, com molt bé comprovarem a la final. A vore si hi ha sort i algun grup de xics joves pilla el relleu a la categoría masculina.

15/5/07

VIII HORES BÀSQUET - FESTA PATRONATO 2007

Aci tens el enllaç on podràs trobar tots els equips i els enfrontaments de la pròxima edició de les VIII hores de Bàsquet 2007, el próxim cap de setmana dels dies 19 i 20 de maig.

http://webs.ono.com/cbpatronato/index.html

FESTA PATRONATO 2007

A continuació teniu l'ampli programa d'activitats culturals, esportives, lúdiques...

Divendres 18 de maig
20:00 Començarà el Torneig «8 Hores de Bàsquet» que s'allargarà fins a la vesprada del diumenge 20.

Dissabte 19 de maig
11:00 Triangular de Bàsquet categoria benjamí del Club de Bàsquet Patronato
12:00 Volteig General de Campanes.
16:00 Continuarà el Torneig «8 Hores de Bàsquet»
18:00 Inauguració de les Exposicions dels alumnes de l’Escuela Hogar Cultural, Júniors MD, sobre la «V Trobada Mundial de les Famílies» de Catequesi d’Infància.
18:30 ”Volteta a peu” per a xiquets de 6 a 14 anys organitzada per Júniors M.D., Catequesi d’Infància y Confirmació. Partirà del Patronat cap a la Plaça de l’Ajuntament per carrer Sant Agustí, per tornar al Patronat per la plaça Joan de Joanes – Bar Solbes.
23:00 NIT JOVE Concert d’Assisi. Assisi Produccions és un col•lectiu de persones, procedents d’àmbits molt diversos, amb un punt de trobada en comú: la necessitat de compartir i comunicar, des d’una diversitat de sensibilitats, formes i pensaments, tota una manera de vida, que dóna suport i col•labora en la creació d’una cultura musical amb valors. Que l’art i la música puguen transmetre valors per a una vida més digna, més humana, més feliç.

Diumenge 20 de maig
09:00 Despertà amb tabalet, dolçaina i coets.
09:30 Començarà el tradicional esmorzar.
10:30 Obertura de les Exposicions.
11:00 a 13:00 Festa Babalà Club.
11:30 Gran Final del Campionat de Futbol Aleví.
11:30 Partit entre l’equip aleví del Club de Bàsquet Patronat i el de Meliana
13:00 A la Sala d’Actes, tindrà lloc l’Acte de Cloenda del curs catequètic i lliurament de trofeus esportius.
14:15 Dinar de Germanor al Maset dels Espanyoletos. (Podeu adquirir el tiquet (6 €) a la Papereria Mariola, Maria i els dos estancs del poble).
17:00 Eucaristia al Monestir de Ntra. Sra. dels Dolors presidida pel Rvd. Vicent Pla, Consiliari Diocesà de Júniors MD. En ella tindrà lloc la imposició del Crismó als xiquets de Pacte de Júniors MD.
18:00 Festival Infantil a càrrec de Júniors MD.
18:30 Final masculina del Torneig «8 Hores de Bàsquet»
19:30 Final femenina del Torneig «8 Hores de Bàsquet»

A banda també trobareu:
•festa babalà club (diumenge matí)
•paradetes de fira (tir al pot, etc).
•tómbola
•bar
Exposicions:
• 25 SEMPRE UNITS! (Júniors M.D.). Sala d’Exposicions
• CERÀMICA (Escuela Hogar). Aula pròpia (Patis)
• LABOR (Escuela Hogar) . Aula 1
• PINTURA EN TELA (Escuela Hogar). Aula 2
• V TROBADA MUNDIAL DE LES FAMÍLIES (Catequesi d’infància). Aula 3

8/5/07

VIII HORES BÀSQUET 2007


Els pròxims dies 19 i 20 de maig se celebren les VIII Hores de Bàsquet .
Si voleu participar-hi, afanyeu-vos. El termini d'inscripció s'acaba el dia 13.
Doneu els noms a Manolo Santonha, Juan Reig o Sports Sam.
Ací tens el cartell anunciador.

TORNEM A ESTAR EN LA POMADA




Be encara que una mica tard per problemes de comunicaciò entre els administradors d'aquest nou blog. Tenim ací una nova feina, que es la de comunicar a tots els que passeu per ací, com va el club de bàsquet, així que començarem per la crònica de l'ultim partit cel.lebrat al Polvorí Arena el passat 28 d'Abril davant l'equip del Picanya.
Va estar un partit dels que fan història per la manera en la que varem aconseguir la victòria. El primer cuart com ja es habitual ens costa molt entrar en el partit i el Picanya pillava uns avantatges que no anaven mes enllà dels 4 o 5 punts, al segon i tercer quart la distància a l'electrònic era la mateixa, pero com els partits son una cursa de fons, a la segona part el físic cardaor imposava poc a poc la seva llei, i el Picanya per moments no podia seguir el ritme del partit que es va endurir tant a la pista com a la grada (per part dels pares de l'equip rival, que presionaren l'arbitre (Wallace) sobremanera, obligant a detindre el partit un parell de vegades per tranquilitzar a la gent). Els dos ultims cuarts foren els millor minuts de la temporada, on les xiques de Bocairent acceleraren una mica més el ritme i posaren un avantatge al marcador bastant còmode que permetia jugar i gaudir al mateix temps (que en definitiva es tracta d'això). El resultat final va ser un contundent 63-44 per a les jugadores locals, que d'aquesta manera recuperaren el bàsquet average i permet sommiar un altra vegada en la segona plaça. Queda molt de camí per recorrer, pero anem per la senda correcta i augmentant el nostre nivell.