21/6/07

Descarregat el fondo d'escriptori i el salvapantalles de les Campiones

Ja pots descarregarte el fondo d'escriptori de les Campiones:



800x600


1280x1024


1600x1200



Y també el salvapantalles:





Salvapantalles

19/6/07

Final de temporada.


El club bàsquet Patronato Bocairent dona per tancada la temporada amb una derrota per 45-46 al pavellò (sauna) muncipal davant el V-74 Villena. Aquesta derrota (la única al llarg de tota la temporada), no pot empanyar la magnífica trajectòria que han dut a terme les xiques de Toni&Borja.
El dissabte de matí al pavelló de Villena tenía lloc el primer partit, que va ser calcat al segon pero amb un marcador diferent. El Villena com casi tots els equips, es clarament més alt que les nostres, però aquesta circumstància no ha estat un entrebanc per tal d'anar superant a tots els equips als que ens hem enfrontat al llarg de l'any. El primer cuart les diferències eren mínimes i les cistelles poques, al segon cuart les de Bocairent augmentaven considerablement el seu avantatge fins arribar als 10 punts, pareix que el partit està ben encaminat, però als darrers partits despres del temps de descans, ens entra la "pàjara" i estem un bon grapat de minuts sense fer cap cistella, el que aquest dissabte va permetre a les de Villena acostar-se i posar-se per davant a l'electrònic. A l'ultim cuart la gasolina ja es poca i a base de coratge i velocitat (la millor arma que tenim) tornem a pillar una xicoteta ventaja que al final resulta definitiva.
El dissabte passat aquest guió va funcionar, ja que el resultat final va ser de 56-61 per a les nostres, una ventaja que va resultar decisiva al partit de casa.
El diumenge, amb una calor asfixiant les nostres no van poder remontar a l'ultim cuart i les de Villena amb uns percentatges elevats als minuts finals, a la línia de tirs lliures, guanyaven el partit per 45-46. Una derrota per la mínima que permet a les xiques del cadet guanyar al compute general dels dos partits.
Des d'aquestes línies reconèixer el treball fet per tot l'equip, encapçalat pels seus entrenadors i per aquestes 8 jugadores que han posat tot el que teníen a la pista. Enhorobona a tots els components del Cadet Femení que han fet que el bàsquet a Bocairent tinga una mica més de resò.
Un 10 per a l'aficiò que ha recolzat en tot moment l'equip.
També donar les gràcies per les mostres de suport que rebem a la pàgina i que ens donen forces por continuar un treball de molts anys, que veu el seu fruit en equips com el cadet.
Gràcies a tots, vos esperem al bàsquet 3x3.

14/6/07

A demostrar que son les campiones.


Aquest cap de setmana, les xiques del Cadet s'enfrontaran davant l'equip guanyador a la provincia d'Alacant el V-74 Villena "A". Es tracta d'una eliminatòria d'anada i tornada. El primer enfrontament tindrà lloc el proper dissabte 16 de juny a les 11 del matí a Villena, i el partit de tornada el diumenge 17 de juny al Pavellò Muncipal de Bocairent a les 18:30 hores.
Recordar que el C.B. Patronato Bocairent Cadet a la lliga regular ha jugat dos voltes front el V-74 i als dos enfrontaments ha guanyat, esperem que contínue la ratxa.
Esperem el recolzament de l'afició i així poder crear un altra vegada eixa atmòsfera màgica del diumenge passat, gràcies a tots per anticipat.

12/6/07

La victòria vista des de dins


Ahir Alba ens va enviar un comentari on compartia les seues vivencies en la final a 4 del cap de setmana. Des de la direcció de la web creem que este relat no pot passar desapercebut i em cregut necesari ficar-lo en la pàgina principal.

Gracies Alba.

"Hola sóc Alba.

Aquest a sigut un cap de setmana ple d'emocions i fantàstic.

El Godella (l'equip contra el qual vam jugar la semi) era fort i va eixir prou confiat. També són altes i nosaltres no és que siguem uns pins...jeje. Al principi va estar difícil però poc a poc vam anar agafant ventaja, fins que els vam guanyar de 20.

L'afició va tindre un paper importantíssim i en nom de tot l'equip vos agraïm a tots la vostra animació. Sentir la xirimita ("la manta al coll i el cabasset..."), el tabalet, el "BOCAIRENT!"... et fa encara més ganes de jugar.
Al dia següent la veritat és que estavem prou cansades però les ganes i la il.lusió permaneixien intactes.

La final va estar interessantíssima, la veritat és que no se l'esperavem així. El Gandia té una pivot destacable que ens va fer sofrir... i a més la seua afecció amb les bocines... (què pesats!) També es sentia la xirimita i els crits d'ànim... I no cabia ningú més al pavelló! Nosaltres no estavem molt encertades. Quan la diferència era d'uns 10 punts, van aconseguir remontar-nos ens uns 8' que ho passarem fatal i no vam fer ni una cistella. Però el pitjor va ser quan es posaren un punt per damunt i faltaven pocs minuts per a que s'acabara. Ho vaig passar fatal! Damunt em van expulsar i ja no podia posar de la meua part. Que manera de patir!e? pufff... Van haver uns moments que pensava que anavem a perdre i no s'ho podiem permetre després d'haver arribat fins ahí. Totes estavem molt nervioses però així i tot van saber continuar i per fi ... la victòria!
Què moment! 1eres!!! La capitana que alce la copa... (Inoblidable)

Hui no hem entrenat però el dimecres tornarem a jugar amb totes les nostres ganes per a preparar els partits d'aquest cap de setmana i quedar 1eres de la Comunitat. Què guay!

Sols em queda donar-los les gràcies a Toni i a Borja que són els millors i a tot l'equip ("las pequeñas pero matonas").

Ara a pensar en els partits contra el Vinaròs (guanyador en la província de catelló) i contra el Villena (guanyador de la província d'Alacant).

Anem a per totes!!!"

10/6/07



Aquest cap de setmana al Poliesportiu muncipal la història del C.B. Patronato Bocairent es una mica més gran, i tot gràcies a l'equip Cadet que en una final molt vibrant (48-46) davant el Gandia, es proclamava campió provincial.
El partit va estar mes apretat del que "a priori" es podia preveure, el Gandia amb un equip de molta envergadura i el Patronato Bocairent amb jugadores rapides, marcaren clarament desde el primer cuart l'estil de joc dels dos equips. Al primer cuart els avantatges eren curts encara que les cardaores sempre anaven davant i pareixia que a mesura que passaren els minuts l'avantatge aniria en augment, i tot seguia el guiò establert. Al segon cuart l'avantatge pujava una mica més, però no eren diferències definitives, quedava tota la segona part. Alba amb la seva direcció, i Sandra amb el seus ràpids contraatacs marcaven clarament a les de la Safor quin era el camí cap a la victòria local, tot pareixia que anava per bon camí i mes al començament del tercer cuart on l'avantatge arribava fins els 10 punts, pero uns minuts de desconcert local (9 minuts sense aconseguir cap punt) va permetre al Gandia retallar les diferències i posar-se per davant a l'electrònic(39-40 per a l'equip visitant), fins que un triple de Alba tornava a despertar a l'equip i posava el títol mes prop.
Els minuts finals van ser d'infart, Alba era expulsada al cometre la seva 5ª personal, pero les jugadores no baixaren els braços i Eva en una cistella de 6 metres apropava un poc mes el títol.La direcció era cosa de Sandra que va saber portar l'equip i mantindre la tranquilitat en la línia de tirs lliures per donar el títol a les xiques de Toni i Borja.

Enhorobona a totes les jugadores: Rebeca, Ruth, Tiermes, Adela, Sandra, Eva, Alba i Tania. I per suposat als entrenadors Toni i Borja, que només amb 8 jugadores han fet un magnífic campionat, i han aprofitat al màxim els recursos dels que disposaven. Un fet, que dona si cap mes mèrit a la victòria final, Enhorobona cracks!.

P.D.- Donar les gràcies a tota l'aficiò que en tot moment va recolzar l'equip, en especial als musics que van donar un ambient espectacular digne d'una final.

P.D.(2)- Una final no es juga tots els dies, es per això que el Club de Bàsquet Patronato Bocairent es va sentir desemparat a l'entrega de trofeus.

P.D.(3)- La gent que ve a jugar a Bocairent dona gran importància al nivell de tots els equips, tenen un gran respecte a un xicotet poble de la Vall d'Albaida que fa front a les potències de la Comunitat, esperem que la gent de casa s'adone del mèrit que suposa.

6/6/07

FINAL PROVINCIAL


Aquest cap de setmana (9 i 10 de juny) al pavellò municipal tindrà lloc la final A-4 en categoría cadet femení (NP1), en la que participa el C.B. Patronato Bocairent juntament amb el C.B. Don Bosco de València, el Gandia Bàsquet i el Sagrado Corazón de Godella.

Les semifinals comencen el dissabte 9 a les 17h. amb el partit Gandia Bàsquet - C.B. Don Bosco, i dos hores mes tard a les 19h. l'equip de casa front a el Sagrado Corazón. El diumenge tindran lloc les finals, primerament les corresponents als perdedors de les semifinals(10:30h.) i a les 12:30h. la final, en la que esperem tindre present a l'equip bocairentí.


Molta sort per a tot l'equip, esperem el recolzament incondicional de l'afició.