24/10/07

Partits cap de setmana

















Si el dissabte no sabs que fer, o ix ploent i no vols banyarte, vine al Pabelló Municipal a animar als nostres equips.

Jornada 28-10-07

Senior Masculi Segona Zonal
C.P. MARTINEZ VALLS - C.B. PATRONATO BOCAIRENT

Senior Femeni Preferent
C.D. DOMINICOS - C.B. PATRONATO BOCAIRENT

Cadet Femeni NP1
pavello municipal 4 de las vespra
C.B. PATRONATO BOCAIRENT - GUILLEN C.B. ALGINET

Infantil Femeni NP1
pavello municipal 12 del mati
C.B. PATRONATO BOCAIRENT - C.B.F. ALCOI

Alevi-A
C.B. PATRONATO BOCAIRENT - C. LA MILAGROSA

Alevi-B
C. MARTINEZ VALLS - C.B. PATRONATO BOCAIRENT

Benjami
C.B. PATROANTO BOCAIRENT - MARTINEZ VALLS

22/10/07

Casi perfecte


El cap de setmana ha donat els primers resultats i les primeres victòries per alguns dels equips que conformen el C.B. Patronato Bocairent.
En primer lloc les xiquetes de l'equip benjamí (per a moltes el primer partit de la seua vida esportiva), varen ser derrotades per un ajustat 19-15 davant el col.legi la Concepciò, despres d'anar guanyant la major part del partit.
Els equips alevins, al seu primer partit de la temporada obtingueren uns resultats inmillorables. L'aleví B va guanyar 26-5 a la Milagrosa, destacar que hi ha xiquetes que només duen dos setmanes entrenant i a l'hora de jugar demostraren un comportament d'autèntiques veteranes, resaltar l'aportació de dos benjamines que ja juguen en categoría aleví (s'enfronten davant xiquets/es que tenen dos anys mes) que varen fer la majoria dels punts.
Pel que respecta a l'aleví A, va guanyar per un contundent 74-6 al Martínez Valls, un partit en el que demostraren que després de 4 anys jugant i entrenant juntes, este equip es una familia. El Martínez Valls compta amb un gran planter de jugadors, es l'equip referència d'Ontinyent, i va presentar un equip format per jugadors masculins.
En la categoría de senior masculí, els xics van disputar el segon partit i aconseguiren la seva primera victòria, davant el A.D. Teixereta (Ibi) per un ajustat 39-33 i així enceten el seu caseller de victòries, esperem que siga la primera de moltes més. Enhorobona!!!

10/10/07

Hem començat la temporada.

El passat dissabte començava la temporada 07-08 per als equips Sèniors, tant masculí com femení.

Els dos equips van debutar amb derrota.

Els xics van disputar un renyidissim partit davant el Onix C.B. que va acabar en un resultat de 66-60, que desprès de dècades sense equip de xics en una categoria oficial, es un resultat molt esperançador.

Les xiques van perdre davant el Nou Bàsquet Alzira “B” per 46-21. Tenim un equip molt jove que es va enfrontar a un dels clubs amb més projecció del bàsquet valencià.

Els pròxims partits es disputaran el 20 d’octubre al Pavelló municipal.

9/10/07

SUBCAMPIONES DE EUROPA.



"Falto muy poco, pero finalmente la Selección Española Femenina no pudo remontar la desventaja ante Rusia y cayó por 68-74 en la final del EuroBasket de Italia.

A pesar de todo, España ofreció una sensacional imagen y se colgó una medalla de plata que muy bien puede saber a oro, ya que supone la cuarta medalla consecutiva de la Selección Femenina en un Europeo (1 plata y 3 bronces), que tendrá la opción de ganarse una plaza para los Juegos Olímpicos de Pekín en el próximo Preolímpico.

Amaya Valdemoro ha sido nombrada MVP del torneo y forma parte del quinteto ideal."

FEB.

6/10/07

ESTEM EN LA FINAL!


"La Selección Española Femenina sigue haciendo historia en el Eurobasket Femenino de Italia 2007 y en semifinales se impuso con solvencia a Bielorrusia por 54-70 y disputará la final este domingo ante Rusia con la medalla de oro y la clasificación directa para los Juegos Olímpicos de Pekín en juego.

Esta será la segunda ocasión en la que España disputará una final europea, en la anterior ocasión, Perugia 1993, España se colgó se proclamó campeona de Europa."
FEB.

Diumentge en la Sexta a les 19:30 h. la gran final: Rusia - España.

A semifinals!


"España se ha impuesto a Bélgica por 53-72 en los cuartos de final del Europeo y luchará por las medallas, además de asegurarse su plaza para el Preolímpico.

Una gran segunda parte permitió a las de Evaristo Pérez tomar ventaja en el marcador.

La valenciana Ana Montañana fué la mejor del equipo.

El rival en semifinales será Bielorrusia. Mañana a las 21:00"

FEB.

3/10/07

Les xiques peden davant Rusia (49-64) i s'enfrontaran a Bélgica en cuarts.


"A pesar de que Rusia estuvo por delante durante gran parte del encuentro, la selección española se mantuvo muy cerca hasta que, en el último cuarto, las rusas lograron la ventaja definitiva que les da la primera plaza del grupo.

De esta forma, España jugará su partido de cuartos de final el viernes a las 21:00 horas ante Bélgica"

FEB.

1/10/07

Agraïment de Yaiza



Moltes gràcies a tota la gent del blog per fer públic aquest acte a la xarxa. Llegir la crónica d'aquella nit a 400 km jo diria que encara fa més il·lusió...

Em va saber molt greu no poder acudir a la gala dissabte, però pot ser fou el més apropiat, ja que així quedà encara més present l'esforç i recolzament en tot moment dels meus pares. be, i de Manel que algo també li ha tocat...jeje.

Agrair a tots aquest reconeixement, ja siguen del món del bàsquet com de fora. El més important és que l'esport continue tan present al poble com ho està sent ara, ja siga futbet, futbol, tennis o atletisme( perdó pels q no nombre...)

Però aprofitant que estic al blog del club de bàsquet, vull desitjar molta sort a tots els equips que aquest any formen el club, des de benjamins a séniors, tan xiquetes, xiques com els xics! Se que hi ha molta il·lusió ficada, per això estic segura que serà una temporada amb moltes alegries.

Un salut a tots i a totes! espere vore-vos prompte. De nou, mil gràcies.


Yaiza


PD. Des de el CB Patronato Bocairent et donem l'enhorabona pel premit i t'agraïm estes linees que ens has dedicat. Es tot un honor. Gracies.

5 de 5. Les xiques guanyen a França (53-63)


"La selección española se impuso 53-63 a Francia en segundo encuentro de la segunda fase del EuroBasket de Italia, lo que amplía racha de imbatilidad española a 5 encuentros y se asegura, como mínimo, la segunda plaza del grupo de cara a los cuartos de final.

El encuentro ante el combinado galo estuvo marcado por la dureza física y en el que España creyó en sus posibilidades hasta el final."
FEB.