Dissabte a les 16:00 al Pavelló Municipal
C.B. PATRONATO BOCAIRENT - C.B. OLIVA 48-45

Dissabte a les 18:00 al Pavelló Municipal
C.B. PATRONATO BOCAIRENT - PINTURES PUIG-C.B. ALGEMESI 23-36

Dissabte a les 20:00 al Pavelló Municipal
C.B. PATRONATO BOCAIRENT - C.B. FENIX ALBERIC 71-53

26/11/07

Crònica Senior Masculí

UR 90 Constructora 68 - CB Patronato Bocairent 52

El passat dissabte dia 24 de novembre, els xics de Borja es desplaçaren a Carcaixent per a disputar un nou repte amb la moral molt alta despres de la ratxa de victòries assolida últimament. Pot ser eixa confiança fou la que va propiciar la derrota del nostre equip.

Aquest partit el vam afrontant apostant per una tàctica nova i per aquesta raó vam estrenar un quintet inicial poc usual, Litri, Alex, Mikele, Quique i un Martin que venia amb ganes de destrossar a l'equip contrari per desfogar-se de les decisions arbitrals al partit del cadet, disputat allí eixe mateix matí

El partit va estar mol igualat durant la primera mitat, la diferencia durant aquestos 2 quarts no va ser major de 6 punts, però una actuació arbitral pésima, i la desesperació del nostre equip per posar-se davant al marcador ens va portar a jugar el 3º quart a un ritme mol accelerat cosa que no mos va beneficiar en absolut ja que no aconseguíem apenes acabar els nostres atacs.

Al final el que mos va quedar va ser un mal sabor de boca per la derrota i sobretot per l'actuació arbitral que fou molt pesima. A mes cal dir, que els jugadors de carcaixent es dedicaven a pegar mes que a jugar.

Per acabar la crònica donar-li l'enhorabona a Litri per haver aconseguit entrar dins dels plans de l'entrenador i no mos es pot oblidar Maik que el pobre haura d'abandonar l'equip per la lesió al seu genoll.

Anim Maik

Crònica del partit del cadet a Carcaixent

C.S.A. CARCAIXENT - C.B. PATRONATO BOCAIRENT 30-53

Va ser un partit prou complicat per a nosaltres, i no per la intensitat del equip rival, sinó gracies a la pressió exercida per la grada, que en tot moment va estar recolzant als seus (que per altra part es normal).
El primer quart ens van pillar en tots el aspectes, vam ixir nerviosos i ens van fer un 11-4 a favor d’elles, però al segon quart, vam demostrar qui es el C.B Patronato Bocairent i vam fer un parcial de 28-4 al nostre favor. A partir de ahí va ser un partit poc intens a on nomes férem que esperar-les al nostre camp y aprofitar els mals pases que feien per iniciar els contraatacs ràpids, al final el resultat va ser de 30-53, (si, si, no m’enganye).

Cal dir que espera molt d’aquets equip, a on han demostrat que si volen poden guanyar a qui siga. L’únic problema que veig jo que tenim es que caem molt fàcil en la provocació, el que fa que tots en posem molt nerviosos y no despleguem tot el nostre potencial.
I fins ací, perquè no vullc entrar en les decisions arbitrals d’aquest últim partit, perquè em podria clavar en un bon lio.

Martí

25/11/07

Victoria de l'equip infantil Femení de Bàsquet "Patronato Bocairent"

E.D.M. ORIHUELA - C.B. PATRONATO BOCAIRENT 28-59

Merescuda victoria de l'equip infantil femení de bàsquet Patronato a les pistes del poliesportiu municipal "El Palmeral" de Oriola.

Les xiquetes que entrena Manuel Santonja, han fet totes elles un gran partit, tot i que el temps era gelat, i la matinada havía segut gran, ja que el partit era a les 9 del matí en Oriola.

BOMBA INFORMATIVA

Este matí als diaris de la meseta, ha saltat la notícia després de la dimissió de l'entrenador d'Estudiantes Mariano de Pablos, els del Ramiro de Maeztu han pentinat el mercat en busca d'un entrenador amb caràcter que torne la moral a l'equip i un director esportiu que busque jugadors joves i amb talent.
Ahir a les oficines situades al carrer Batalla de Lepanto, un emisari de l'equip madrileny es va reunir amb l'actual entrenador de l'equip infantil del C.B. Patronato Bocairent, Manolo Santonja (el presi) i amb Juan Vañó (Rialles) per oferir-los la possibilitat de formar part de l'staff tècnic d'Estudiantes i reconduir la situació que a hores d'ara es crítica.
A terres mesetaries confirmen la possible notícia, i apunten al seu caracter guanyador per tal de tornar l'equip a lloc on es mereix.
Només queda dir, que si finalment accepten la proposta el C.B. Patronato Bocairent perdrà dos dels seus principals puntals, però serà comprensiu amb la seua decisió ja que es tracta d'una oportunitat unica.

20/11/07

Resultats jornada 17 novembre.

Aleví "A"
C.P. MARTINEZ VALLS - C.B. PATRONATO BOCAIRENT 8-58

Infantil Femeni NP1
C.B. PATRONATO BOCAIRENT - C.P. JORGE JUAN C. NAVAPER 44-80

Dissabte pel matí, l'equip Infantil Femeni NP1 C.B. PATRONATO BOCAIRENT, disputava, al pavello municipal, un gran partit davant les xiquetes del C.P. JORGE JUAN COLOCACIONES NAVAPER de Novelda.

Encara que les de Bocairent van fer un gran partit, no van poder amb la superioritat de les de Novelda, que van anar per davant durant tot el partit.

Cadet Femeni NP1
C.B. PATRONATO BOCAIRENT - C.B. BANYERES 60-26

Gran partit de les xiquetes de Martin. Molt disputat els dos primers quarts on les diferencies en el marcador no pasaven dels 5 punts.

Al mig tempts tot va camviar. Una defensa molt concentrada i un atac vibrant van deixar sense anotar al equip contrari durant 15 minuts i ens van permetre arribar a l'úlrim quart amb tota la faena feta. Marti, demana els temps morts...
byblai.

Senior Femeni Preferent
C.B. PATRONATO BOCAIRENT - CIUTAT D`ALBAIDA 33-46

19/11/07

CRÒNICA SÈNIOR MASCULÍ: C.B PATRONATO BOCAIRENT 68 - ANNA GOLF RESORT 60

la foto.

El partit em va recordar a la típica etapa muntanyenca del tour que fa Carlitos Sastre. Es passa tota l'etapa "fent la goma" per a enganxar-se al pelotó principal. I això és el que va passar al partit del dissabte al Polvorí Arena. No és de rebut haver d'esperar als segons finals per vore si guanyem quan el partit podia estar sentenciat al segon quart per més de 20 punts d'avantatge. Destacaria la posada en escena al primer quart on l'equip va eixir molt seriós en defensa i va jugar en atac amb cap i paciència. Prompte la diferència va ser de 10 punts al nostre favor. Una diferència que augmentaria fins als setze punts al començament del tercer quart, però fou un pur miratge ... a partir d'ahi si ja estàvem jugant a meitat de gas, la relaxació fou total. Vam entrar de seguida en "bonus" i vam permetre que faltant 2 minuts per al final els d'Anna es posaren a només 3 punts de nosaltres. Per cert, un equip el d'Anna que estava format per només 8 efectius i un d'ells tenia xiquets que segur que havien pres la "comunió".
El nostre poder "tècnic" baix dels taulers no es va reflectir en cap moment, una dada que així ho demostra és que vam aconseguir més rebots ofensius que defensius! No vam saber jugar els moments claus buscant jugades de 2+1, ni vam fer gal·la en cap moment de la nostra superioritat de banqueta ni de centímetres.
Solament cal destacar l'acert exterior de Javi, els rebots ofensius i l'anotació d'Alex i la intensitat que en alguns moments crítics va posar "Miquele".
A la fi el que val és la victòria però hi ha "material" per a millorar i podem fer-ho. Ànim!