25/1/08

L’escola de Basquet CB Patronato Bocairent. On comença el camí...

Hui volem dedicar un “reportatge” a l’escola de Basquet, on comença la faena del nostre club.

Els dissabtes pel matí al pabelló del institut, de la mà de Toni Vañó y Mª Carmen Cantó les noves generacions aprenen a jugar amb la pilota.
Bots, carreres, circuits i tota mena de activitats divertides i entretingudes que fan disfrutar als xiquets i xiquetes i amb els que alhora aprenen les bases del bàsquet.

Esta faena es més important del que es pensem, per que d’ací ixiran les noves generacions i el fet de que vegen l’esport com algo divertit i estimulant farà que mostren interès, que els agrade i segueixquen practicant-lo

Animar i felicitar a tots els xiquets i xiquetes de l'escola i a tots els pares per confiar amb el nostre club.
Gracies.


 

 

 

 
Posted by Picasa

18/1/08

RESULTATS Partits cap de setmana 19 de gener 2008

Benjamí
Descansa

Aleví "A"
Descansa

Aleví "B"
Descansa

Infantil
Dissabte a les 12:00 a Elx
CBCE SANTA MARIA -C.B. PATRONATO BOCAIRENT 54-26



Cadet
Descansa

Senior Femení
Dissabte a les 18:00 a Bocairent
C.B. PATRONATO BOCAIRENT - MISLATA B.C

Senior Masculí
Dissabte a les 20:00 a Bocairent
C.B. PATRONATO BOCAIRENT - C.B. XATIVA

16/1/08

Programa de Festes de Sant Blai 2008

Este cap de setmana s’ha publicat el Programa de Festes de Sant Blai 2008. Em participat amb un article que resumeix el que ha segut el 2007 per al nostre club. Per si de cas encara no l’has llegit, ací el tens:

“La proximitat que hui en dia ens aporten els mitjans de comunicació actuals d’on destaca principalment internet amb els seus formats de pàgines webs i blocs personals, no poden ni deuen acabar amb el poder del negre sobre blanc i de la seua lectura. Ací a Bocairent, el Programa de Festes és eixa finestra oberta a tot el poble on les associacions locals com el Club de Bàsquet Patronato Bocairent els informem de les activitats dutes a terme a l’últim any o els presentem per als qui encara no ens coneixen la tasca que estem duent endavant.

La temporada que hem deixat arrere ha vingut carregada de treball, esforços i molts d’entrenaments però, a la fi han tingut la seua recompensa, el créixer fent esport. Si aconseguim que les nostres generacions més jòvens s’eduquen en la cultura de l’esport i en la sana competència, de segur que el nostre poble tindrà un futur esperançador. Per a nosaltres tot açò és més important que el guanyar qualsevol títol però, si a més a més a més guanyes alguna cosa ... ja ho diu la dita “quant més sucre més dolç”.

Però anem per parts, pecaríem de falsa modèstia si no diguérem que les nostres jugadores juguen molt bé al bàsquet com ho demostren les brillants classificacions aconseguides pels nostres equips benjamins i alevins a les diverses competicions en les que hi van participar al llarg de la temporada passada. Encara que respecte la temporada 2006/07 l’equip cadet mereix una menció especial. L’equip entrenat per Vicent Vañó i Toni Beneyto va guanyar tots els partits jugats en la lliga regular classificant-se de forma brillant a la “Final Four” de la província de València disputada el cap de setmana del 9 i 10 de juny a Bocairent. A les semifinals va eliminar a l’equip del Sagrado Corazón de Godella que per a totes les veus expertes en la matèria era el principal favorit per aconseguir el títol provincial. A la final, en un pavelló de gom a gom, l’equip cadet s’enfrontà al Gandia Bàsquet guanyant-li en un tram últim de partit d’infart per un tanteig de 48 a 46. Havia valgut la pena l’angoixa patida, eren CAMPIONES!



Amb aquesta victòria obtenien el dret a guanyar-se l’ascens a la categoria autonòmica; ascens que van certificar una setmana després al vèncer al campió d’Alacant el V74-Villena en una eliminatòria a doble partit.

Si la temporada acabava amb el regust dolç de la victòria, la temporada 2007/08 començava amb una gran novetat, ja que comptem per primera volta amb un equip sènior masculí. Aquest és un fet simbòlic molt important perquè queda patent així que a l’àmbit local no necessàriament per practicar esport col•lectiu masculí hi ha que jugar al futbol.

El dissabte 29 de setembre de 2007 tingué lloc al maset dels Espanyoletos la Vª Gala de l’Esport local on totes les entitats esportives locals retrien el seu particular reconeixement als seus membres més destacats. Per part del Club Bàsquet Patronato Bocairent el nostre trofeu el vam atorgar a Martín Blázquez Calatayud per la seua tasca en la direcció dels equips de categoria benjamí. Però la nit encara ens tenia guardada una sorpresa final ja que el guardó a Millor Esportista Local concedit per totes les associacions va recaure en Yaiza Mª Santonja Francés pels seus mèrits esportius dins de l’elit del bàsquet femení espanyol al si del Ciudad Ros Casares València. Al trobar-se absent Yaiza, aquest guardó el va recollir son pare, Manolo Santonja, president i pedra angular del C.B. Patronato Bocairent.


Yaiza és una de les nostres. Des de ben menuda va entrar en les categories inferiors del nostre club fins que els grans clubs de bàsquet femení es fixaren en les seues aptituds. La temporada 2001/02 passà a formar part de la disciplina del Ciudad Ros Casares en la categoria infantil fins al seu debut amb l’equip sènior a la Liga Femenina de Baloncesto. Per tant, la nostra alegria estava més que justificada i almenys un trocet d’eixe trofeu pot considerar-se com nostre.

Per la nostra part solament ens queda fer-los una crida a que s’animen a entrar a formar part del nostre club i desitjar a tot el poble de Bocairent que passen unes bones festes de moros i cristians.
C.B. Patronato Bocairent

14/1/08

Infantils. Nova victoria a Crevillent


Després del paró del nadal, el dissabte va tornar la competició esportiva per als equips de Bocairent.
L'equip infantil del C.B.Patronato, ha guanyat a domicili a l'equip de Crevillent, en un partit al que les xiquetes de Manolo i Manel han començat perden, però que han acabat guanyany per 21 punts d'avantatge.

Galeria fotográfica en la web de Mariano

9/1/08

RESULTATS Partist cap de semana 12 de gener 2008

Comencem nou any i seguim la competició

Benjamí
Dissabte a les 11:00 del mati a Ontinyent
CEIP VTE GIRONES - C.B. PATRONATO BOCAIRENT

Aleví "A" i "B"
Dissabte
C.B. PATRONATO BOCAIRENT-A --- C. B PATRONATO BOCAIRENT-B

Infantil
Dissabte a les 12:00 a Crevillent
CB.ALFOMBRAS VIRGINIA - C.B. PATRONATO BOCAIRENT
25-46

Cadet
Diumenge a les 11:00 a Gandia
E.M.B. GANDIA - C.B. PATRONATO BOCAIRENT
49-33

Senior Femení
Dissabte a les 18:00 a Alcudia
C.B. L'ALCUDIA - C.B. PATRONATO BOCAIRENT
95-31

Senior Masculí
Dissabte a les 16:30 a Benigànim
C.B. BENIGÀNIM VIGUETAS SARDINERO - C.B. PATRONATO BOCAIRENT
57-50