5/6/08

VIII Hores 2008. Les imatges



Ja estan penjades les fotos les VIII Hores de Basquet 2008.
Si tens mes imatges i vols que les penjem, enviales a:

cbpatronato@gmail.com

4/6/08

VIII HORES 2008 - LA CRÒNICA


El passat cap de setmana al Patronato teníen lloc les VIII hores de bàsquet, que contaven en 6 equips en categoria masculina i 3 en femenina.
Primerament, abans de fer un breu resum del que ha estat el campionat, volem donar molt d'ànim a Paco Gisbert, que en la disputa de la final masculina vo sofrir una greu lesió, que el tindrà parat uns mesos, i des del club de bàsquet li volem enviar una forta abraçada, i desitjar una bona recuperació, ànim Paco!!
A la categoria femenina, la victòria va ser per a l'equip Sweet que va demostrar la seva superioritat en tots els partits disputats sense cap mena de problema. La final la jugaren front les lokes, un equip que a mesura que passen els anys segur que augmenta el seu nivell i seran un equip a tenir en compte, les animem que continuen el seu bon treball dins del club. El tercer lloc va ser per a les nanes, un equip nou i al que esperem vore els propers anys, i que donarà guerra segur, ànim i a continuar xiques.
Pel que respecta a la categoria masculina, el torneig es va dividir en dos grups de 3 equips (els caps de sèrie, eren els finalistes de l'any 2007, per a tots aquells que sempre ho posen en dubte). Al grup A, el Pendul - Alça l'Aleta XX anniversari - La Bombonera. Al grup B Passaets - Real Bocadil - No tinc Betum. Va haver partits de tot tipus, d'allò més disputats, amb resultats contundents, .... però hi va haver una corrent, que ja ve passant els ultims anys i des del Club de Bàsquet volem fer una crida a tots aquells que participen a la categoria masculina, que abans de jugar el primer que cal saber es el reglament, en segon lloc el tracte que es dona als arbitres es per moments d'una falta de respecte que en altres competicions no es permeteix ni la meitat del que s'escolta al Patronato, a tots ens agrada guanyar, i tots podem tindre un mal dia (arbitres i jugadors), demanem comprensió per la llavor que fan (gens agradable, vist el resultat d'alguns partits). Referent al campionat, dir que a la primera ronda, quedaren eliminats els equips Alça l'Aleta XX anniversari (grup A), i Real Bocadil (grup B), arriben a semifinals els altres cuatre equips, diumenge de matí jugaven El Pendul - No tinc betum, amb victòria per als primers, i Passaets - La Bombonera, amb victòria també per als primers. Ja de vesprada tenia lloc l'enèsima final entre estos dos equips, però amb un resultat ben diferent, enguany la final fou guanyada per passaets per 31-28, una final emocionant pel que respecta al resultat, no així al joc.
Esperem i desitjem, que en propers anys tots posem una mica més de la nostra part, per que la competició siga més tranquil·la. Gracies a tots i ara a per el 3x3, us esperem.