28/5/09

UN 10 PER A TOTS!!!


La primera cita amb les jornades esportives de 2009 te lloc com cada any, a la pista de bàsquet del Patronato, enguany volem felicitar a tots els participants per la seua esportivitat i bon comportament al llarg de tot el campionat. En el cuadre masculí, un habitual de les finals com el Pèndul va ser el guanyador davant l'equip Fabrica de Xurros, en una final amb una primera part molt igualada, (1 punt per davant per al Pèndul), i una segona part on els de roig amb una forta defensa, i un potent joc interior doblegaren La fàbrica de Xurros, per una diferència de 10 punts. Remarcar que al cuadre masculí cap equip va quedar invicte, el que demostra la igualtat de tots els equips, volem donar l'enhorobona a l'equip Calcetí foradat per la seva esportivitat i comprensió tan dins com fora de la pista, ja que era un equip molt jove i els seus partits varen ser guanyat per amplies diferències, pero estos xics no es cansaven de lluitar, el que dona un gran valor a la seua pariticipació.
Pel que respecta a les xiques, podem dir que la final va ser casi calcada a la masculina, on s'enfrontaven Morro del Porc vs Calça Foradà, l'equip verd (Morro del Porc), sempre va manar al marcador amb diferències molt curtes a la primera meitad, arriban al descans amb només 4 punts d'avantatge, pero al segon temps amb un ritme frenètic de partit encapçalat per les germanes García feia que la final caiguera del seu costat.
Volem destacar també el debut de les més joves en la categoria femenina, i agraïr a les més "veteranes" el sacrifici que han fet per integrar al campionat a les futures jugadores del poble.
Pel que respecta als partits de l'escola, el diumenge de matí va ser una festa amb els més xicotets, els pre-benjamins, seguidament els benjamins i per ultim l'equip aleví que va disputar un magnífic partit front el Moixent un gran equip, que ens va guanyar per només dos punts.
Aquest ha estat el campionat d'enguany, esperem que el proper any tot vaja igual (com a mínim) o millor, l'enhorobona a tots pel mangnífic campionat i fins l'any vinent.

P.D.- Desde el C.B. Patronato volem agraïr a Blai, la seua feina de amenitzar musicalment tot el campionat, i recordar anys pasats on les VIII hores i la Festa del Patronato eren una vertadera festa, gràcies Blai i fins l'any que ve!!! (automàticament renovat)


A l'apartat de imatges podreu vore totes les fotos de les VIII hores 2009

19/5/09

VIII HORES. EQUIPS I HORARIS

Punxeu a les imatges per voreu més gran.

Sort a tots.



8/5/09

VIII HORES - 2009
































Ja està ací l'edició 2009 de les VIII hores, recordeu que es juga al PATRONATO (i es jugarà)
També es podeu apuntar via mail, a la direcció cbpatronato@gmail.com.
Des de l'organització, demanem a tots els participants respecte per als arbitres ja que fan una tasca desinteresada i no son profesionals.
Gràcies a tots, i sort!