25/5/10

Vens a València?


El proper diumenge 30 de Maig, El C.B. Patronato Bocairent Ventacan, disputarà el partit de tornada dels cuarts de final del play off d'ascens a 1ª nacional, front el Calvestra (València). El partit tindrà lloc al pavelló de la Petxina. El partit d'anada disputat dissabte passat, va acabar amb el resultat de 58-59, per a les xiques del cap i casal, el partit fou vibrant i l'afició va respondre com cal, es per aixó que diumenge vinent anirem en autobus fins València, qui vulga vindre que pare atenció:


Dia: Diumenge 30 de Maig


Hora d'eixida: 16'15 hores (es prega màxima puntualitat, ja que viatjarem juntament amb l'equip)


Lloc: Placeta del carrer Pio XII (front cicles Silvestre)


Preu: 7 euros


Inscripcions: Pavelló Municipal, dimecres 26 de Maig de 20:00 a 21:30.

Per telèfon: 696095006 (Mari), fins el divendres a mig dia.


Hora del partit: 19 h.


Important: El C.B. Patronato Bocairent, es reserva el dret d'anul.lar aquest viatge, per falta d'un mínim nombre de places


18/5/10

Horaris VIII hores 2010

Ja teniu a la vostra disposició els horaris corresponents a les VIII hores d'enguany. Molta sort a tots, i per damunt de tot esportivitat i respecte. Gràcies


























9/5/10

La meïtat del camí ja està fet.(pero queda l'altra meïtat)



Les xiques del sènior femení, Ventacan C.B. Patronato Bocairent acaben de fer la primera "machada" als play offs per a poder ascendir a la categoria primera nacional. El partit jugat hui diumenge al pavelló de l'universitat de València davant el Picken Claret, ha acabat amb un resultat de 56-62, una renda de 6 punts que ens porten a Bocairent per al partit de tornada. El partit ha estat molt disputat com reflecteix el marcador, les jugadores de València han començat molt fort amb un parcial de 9-2, pero un temps mort per a ajustar la defensa, ens ha fet reaccionar de seguida, la pressió defensiva de les nostres ha començat a ofegar l'equip contrari, poc a poc, amb ràpids contraatacs i un tir exterior impecable les ha posat per davant al marcador, arriban al descans amb una renda de 7 punts. Als dos ultims cuarts, les de Bocairent han jugat amb molt de cap i han mantés l'avantatge, que finalment ha quedat en 6 punts.
Destacar la meritòria tasca feta per les nostres, que amb només 7 jugadores (front les 12 del rival) han guanyat un partit dels que podem anomenar èpic, i que fa que Bocairent plante cara a equips amb un potencial descomunal que només en nombre d'habitants, fa impensable que poguem jugar aquest tipus de partits. Un 10 per a les nostres xiques, pero cal recordar que només hem fet la meïtat del camí, ara queda rematar la feina al partit de tornada, el proper diumenge 16 de maig a les 5 de la vesprada al pavelló municipal, i ahí es on entres tu el jugador nº6 de l'equip, l'aficionat que necessitem que vinga a recolzar a l'equip i l'empente cap a la victòria, per aconseguir el pase a cuarts de final. T'esperem no ens falles!!!, Ànim xiques, ho aconseguirem!!!

6/5/10

L'HORA DELS "PLAY-OFF"

Ja ha arribat l'hora de la veritat, tornen els play-off al pavelló.
El nostre equip sènior femení, Ventacan, ha aconseguit un meritori 2on lloc a la segona fase de la lliga regular del campionat autonòmic. Una segona plaça que li atorgava el dret a disputar els partits pel títol.
La setmana passada es va fer el sorteig i ens va tocar enfrontar-nos al Picken Claret, jugant el primer partit de l'eliminatòria a casa d'elles.
Per tant, prengeu bona nota:

VENTACAN BOCAIRENT Vs PICKEN CLARET

Diumenge 16 de maig a les 17:00 hores al pavelló d'esports.

VINE A GAUDIR DE L'EMOCIÓ DEL BÀSQUET EN DIRECTE, T'ESPEREM!