30/11/10

Que no ens atropellen!

Dissabte passat a les 16h les xiques del sènior es van desplaçar fins Almussafes per disputar el partit corresponent a la vuitena jornada de la lliga.
El partit va començar amb les nostres xiques poc concentrades i intentant buscar solucions ràpides, situació que va portar a numeroses errades tant ofensives com defensives que les rivals van aprofitar per avançar-se al marcador arribant a obtenir els 10 punts de diferència en alguns punts del primer quart, que finalitzà amb +7 per a les locals, que no acabaren de despegar-se.
El segon quart no va ser molt diferent, pero pareixia que les nostres anaven entrant en calor, s'aproparen al marcador i al finalitzar el període el marcador ens donava l'avantatge de 4 punts. La segona part les bocairentines van aconseguir dominar lleugerament el ritme de joc i van mantindre el curt avantantge, per entrar a l'últim quart amb els dos equips mantinguent les opcions de guanyar.
En aquest últim període les nostres van aprofitar la precipitació de les rivals de cara a l'anella i la seguretat als tirs lliures en moments importants per aconseguir la victòria 53-61 en un partit molt complicat que no vam afrontar be, i que ens recorda que hem d'eixir al 100% cada dissabte per aconseguir els objectius i sobretot, disfrutar de jugar a bàsquet i passar-ho be, cosa que em recorda a una frase de Will Rogers que diu així:
"Aunque estes en el camino correcto, si te quedas ahí sentado, te atropellaran"
Xiques, que no ens atropellen!!!

Resultats de la resta d'enfrontaments del grup C:
C.B. EL VERGER 40-78 C.B. ROQUETTE MARCELINA
C.B. CIUTAT D`ALBAIDA 57-49 C.B. PEGO
C.B. GATA ALE-HOP 33-59 AGUAS DE CALPE-IFACH CALPE
ALZICAPITAL NOU BASQUET ALZIRA 52-63 C.B. ROLSER PEDREGUER
C.B. L´ALFAS 38-46 DENIA B.C.- CAFEMAX, S.L.

I per finalitzar un parell de fotos d'aquest desplaçament:

24/11/10

RESULTATS I PRÒXIMA JORNADA

RESULTATS
Aleví:
CB Patronato Bocairent "A" 30-32 CEIP Vicente Gironés
C.San José "B" 26-58 CB Patronato Bocairent "B"

Cadet femení:
CB Patronato Bocairent-Cons.Francés 81-45 Jovens Almàssera

Sénior Masculí:
Teixereta "B" 51-41 CB Patronato Bocairent

Sénior femení:
CB Patronato Bocairent 103-35 CB El Verger


PRÒXIMA JORNADA
CATEGORIA ALEVÍ
Dissabte 27 10h
CB PATRONATO BOCAIRENT "B" - C. La Concepción
Dissabte 27 11h
San José "A" - CB PATRONATO BOCAIRENT "A"

CATEGORÍA CADET FEMENÍ IR PREFERENT GRUP B
Dissabte 27 a les 12h al Pavelló Municipal d'Enguera
Enguera Basket - CB PATRONATO BOCAIRENT-CONS.FRANCÉS

CATEGORÍA SÉNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC GRUP C
Dissabte 27 a les 16h al Pavelló Municipal d'Almussafes
CB Almussafes - CB PATRONATO BOCAIRENT

CATEGORÍA SÉNIOR MASCULÍ SEGONA ZONAL GRUP E
Dissabte 27 a les 19h al Pavelló Municipal del poble
CB PATRONATO BOCAIRENT - Meson Lar Gallego Enguera Basket

Molta sort!!!

22/11/10

Victòria, però...

Dissabte passat el sénior femení aconseguí una nova victòria contra El Verger. Les xiques de la Marina Alta començaren el partit molt més concentrades que les nostres, que en atac no trbàven posicions còmodes de tir i la defensa feia aigües. Amb tot i això al final del primer quart s'arribava per davant al marcador, 22-10. El segon quart fou una continuació del primer, les locals pareixia que començàven a entrar en calor però no acabaven de jugar com saben, la pressió no eixia del tot bé, pero en atac començava a veure's un poc del que és aquest equip. Al descans, 47-25 i la sensació de que havíem de millorar, i molt. Descans de reflexió, i a posar-se les piles. El tercer quart comença a eixir la pressió, comencen les nostres a entrar com Déu mana al partit i ara sí, ixen les coses, per acabar 81-29 la tercera ronda. I l'últim quart acabaren de donar-li forma a un partit en el que tot i el resultat (103-35) les nostres no van estar bé.

Parcials:
CB Patronato Bocairent: 22 - 25- 34- 22
CB El Verger: 10-15-4-6

Resta de resultats del grup C:

C.B. ROQUETTE MARCELINA 62-57 C.B. L´ALFAS
DENIA B.C.- CAFEMAX, S.L. 86-35 NOU BASQUET ALZIRA
JOVENTUT XABIA 50-31 C.B. GATA ALE-HOP
AGUAS DE CALPE-IFACH CALPE 55-31 C.B. CIUTAT D`ALBAIDA
C.B. PEGO 59-95 C.B. ALMUSSAFES

21/11/10

ESTE ES EL CAMÍ

Gran partit el disputat dissabte front el Jovens Almassera, al pavelló municipal. Un equip que venia invicte a Bocairent, i al que les jugadores locals li demostraren que un equip amb una actitud defensiva agresiva, amb les ajudes en les línies de pase, i amb la solidaritat que ha de tenir tot equip, pot passar-te per damunt sense que t'adones. Veritablement, es el que va ocòrrer al partit, les jugadores concentrades els 40 minuts (40 minuts de joc, i ja depenent de l'arbitre el partit pot durar, dos hores, dos dies, ....), mostraren un altíssim nivell, i representaren a la pista una imatge que realment les jugadores tenen, pero que encara no havíen mostrat, ara esperem que açó no quede només en un bon partit, i que setmana rere setmana, l'equip mostre aquest compromís en pista que més lluny del resultat, es el que realment importa, quan un equip es deixa la pell a la pista, i juga al 100% el resultat passa a un segon pla ( pero de segur que el resultat es la victòria). En definitiva un aclaridor 81-45, que deixa ben a les clares que este equip te molt de bàsquet, pero hi ha que demostrar-ho.
Esta setmana, no ha aparegut la tradicional "torrija" del tercer cuart, bona mostra que les jugadores saben on estan les seues errades, i van corregin, es un bon exemple del compromís que hi ha dins l'equip.
Ara si, no ens hem de quedar ací sempre hi ha que voler més, si un esportista no té ambició per seguir millorant, serà un esportista mediocre.

Una buena actitud es verte por adelantado, con los ojos cerrados, jugando al máximo de tus posibilidades en toda clase de situaciones adversas, y haciendo, de verdad, lo que esas situaciones demandan.


DICK DE VENZIO


Estos partits enganxen l'afició a continuar així, que de segur arribem lluny. Els exits arriben treballant.

16/11/10

PRÒXIMA JORNADA

El cap de setmana del 20/21 de Novembre els nostres equips disputaran els següents partits:

SÉNIOR MASCULÍ SDEGONA ZONAL GRUP E
Diumenge 21 a les 18:30h al Poliesportiu Municipal d'Ibi
TEIXERETA "B" - CB PATRONATO BOCAIRENT

CADET FEMENÍ IR PREFERENT GRUP B
Dissabte 20 a les 16:30h al Pavelló Municipal del poble
CONS. FRANCÉS CB PATRONATO BOCAIRENT - JOVENS ALMÀSSERA

I al finalitzar aquest, a les 18:30h:

SÉNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC GRUP C
CB PATRONATO BOCAIRENT - CB EL VERGER

15/11/10

NOVA VICTÒRIA DEL SÉNIOR FEMENÍ

Dissabte passat l'equip sénior femení va aconseguir la cinquena victòria de la temporada davant el CB Marcelina de Benifaió. L'encontre començà fort, marcant un ritme alt de joc des de l'inici, on les nostres intentaven escapar-se al marcador però les xiques de Benifaió no les deixaven fugir tan fàcilment, acabant el primer quart 27-14. El segon quart va estar més igualat, però les benifaionenques no van aconseguir apropar-se al marcador, quedant el parcial 23-19 perarribar al descans amb 17 punts d'avantatge, 50-33. Al tercer quart les nostres, lluny d'adormir-se, pujaren més el ritme, i amb un parcial de 20-7 trencaren definitivament el partit i les esperances de remontada de l'equip de Benifaió. L'últim quart no baixaren la intensitat i mantingueren un gran ritme d'anotació, per acabar el partit amb una nova victòria per 105-61. Amb tot i això cal seguir millorant en defensa xiques, així que a posar-se les piles!

La resta de resultats del nostre grup queda així:
C.B. EL VERGER 28-41 C.B. PEGO
C.B. ALMUSSAFES 50-45 AGUAS DE CALPE-IFACH CALPE
C.B. CIUTAT D`ALBAIDA 23-55 JOVENTUT XABIA
C.B. GATA ALE-HOP 35-82 C.B. ROLSER PEDREGUER
NOU BASQUET ALZIRA 47-51 C.B. L´ALFAS

EL C.B. ALGINET, ENS BAIXA DEL NUVOL

Dissabte passat a Alginet, l'equip cadet patia la seua primera derrota davant un rival directe pels llocs capadavanters de la classficació. El resultat 60-53, reflectix que es tracta de dos equips molt igualats. Així va ser el partit, amb avantatges molt curts per a les jugadores de Bocairent, que no acabaven de trencar el partit (com als primers partits), arriban al descans amb 27-27, al tercer cuart ens posarem les piles per a evitar, la tradicional "torrija", i preníem un avantatge de 5 punts, que rapidament retallava l'equip local, arriban a l'ultim cuart dos punts per damunt. Pero l'agressivitat en defensa de l'Alginet, i un parcial als ultims cinc minuts de 4-11, ens feia encaixar la primera derrota, que sabíem que tard o d'hora arribaria. Hi ha que alçar-se i continuar endavant, ja que dissabte vinent rebem l'equip de Almassera, que està invicte i sembla que també serà un rival dels forts, esperem contar amb el suport de l'afició per poder superar aquesta important prova.
Per resaltar els aspectes positius, anem millorant el percentatge als tirs lliures.
Pero la nostra assignatura pendent segueix estan en la defensa, que es on veritablement hem de millorar, poc a poc ho aconseguirem.

<< Siempre he creído que si uno se pone a trabajar, los resultados llegarán tarde o temprano. No hago las cosas creyendo a medias. Sé que al hacerlo así sólo puedo esperar resultados mediocres. Por eso me concentro en los entrenamientos tanto como en los juegos. Es una actitud que se puede abrir y cerrar como si fuera un grifo. Sería imposible hacerme el tonto en los entrenamientos y después, al necesitar más empuje en el final de un juego, pretender que el esfuerzo se refleje. >> MICHAEL JORDAN.
Pocs equips hi hauran amb les nostres aptituds, pero una bona aptitud sense una adecuada actitud de poc val al terreny de joc.

11/11/10

PRÒXIMA JORNADA

PARTITS CORRESPONENTS AL CAP DE SETMANA DEL 13/14 DE NOVEMBRE

CATEGORÍA CADET FEMENÍ IR PREFERENT
Dissabte 13 de novembre a les 12:30h al Pavelló Municipal de Alginet
C.B. ALGINET - CONS. FRANCES C.B. PATRONATO BOCAIRENT


CATEGORÍA SÉNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC
Dissabte 14 de novembre a les 18:30h al Pavelló Municipal
C.B. PATRONATO BOCAIRENT - C.B. ROQUETTE MARCELINA (BENIFAIÓ)


CATEGORÍA SÉNIOR MASCULÍ SEGONA ZONAL
Diumenge 14 de novembre a les 12:30h. al Pavelló Municipal de Caudet
IBERIC DE CAUDETE B - C.B. PATRONATO BOCAIRENT

Molta sort a tots/es!!

10/11/10

LA MATEIXA HISTÒRIA

3ª victòria en 3 partits de l'equip cadet, amb la mateixa història dels altres dos partits, un partit que va de menys a mes, que permet a les jugadores locals obrir un avantatge a l'electrònic per tal de matar el partit, pero la relaxació, el subconscient, el cansanci, el..... (posa-li el que vulgues), en definitiva la torrija del tercer cuart, fa patir mes del que toca, i amb un avantatge de 15 punts, no es remata la feina, i el Picken Claret B, arriba als ultims minuts amb opcions de guanyar el partit, pero finalment 66-62, per a les de casa.
Dissabte vinent, juguem front el Alginet lider del grup juntament amb nosaltres amb 3victòries i 0 derrotes. En este partit, la torrija es pot pagar molt cara.

<< Para tener la idea de un movimiento, hay que hacerlo mil veces. Para conocerlo, hay que repetirlo diez mil veces. Y para poseerlo, hay que realizarlo cien mil veces. >> (ANTIGUO PROVERBIO JAPONÉS)

9/11/10

ESTE ES EL CAMÍ A SEGUIR

Esta semana ens vistaba el CB Sax, lider le la nostra categoria, sabiem que anava a ser un partit complicat, i teniem la moral pel piso despres del dur correctiu a Castalla, pero era un partit completament diferent, amb res a perdre i molt a guana vam eixir a la pista molt concetrats a defensa i paciencia a l'atac, que ens va fer guanayar el primer quart 12-8, al segon periode ens van fer 2 triples i 2 contratacs seguits que ens va fer anar a remolque, practicament el que restava de partit, la segona part va continuar sent igual que el primer quart, molt igualat pero sempre a favor del Sax. A la fi, 35-48 per a ells.
La part negativa per part nostra varen ser els 23 tirs lliures fallats, que a la fi resultaren fonamental per estar ahi, pero be, encara tenim molt de marge de millora que segur que poc a poc anirem fent-ho.

Donar l'enhorabona a Litri, que amb la seua primera canasta del partit vam superar els 100 punts esta temporada i la deportivitat d'Amoros

8/11/10

DE MENYS A MÉS

Així podriem qualificar el partit de les sèniors el dissabte a Pego. Un primer quart on no acabaven de trobar el ritme de joc, sobretot en defensa, pero si van mantindre l'anotació i es van col.locar davant al marcador, en part gràcies també a les errades en els tirs fàcils per part de les jugadores de l'equip contrari, acabant el quart 14 - 27 per a les nostres. El segon quart fou molt similar al primer, però començava a veure's un canvi d'actitud defensiva en les nostres, que arribaren al descans amb una diferencia de 21 punts al marcador, 27 - 48. A la segona meitat el nostre equip pujà una mica més el ritme per seguir trencant el partit, col.locant-se a la fi del tercer quart amb una diferència de 28 punts, 41 - 69. L'últim quart fou el millor de les xiques de Bocairent, on l'equip de Pego no va poder aguantar el ritme defensiu que ens va portar a anotar 44 punts en aquest tram de l'encontre, deixant les contràries amb 8 punts en els deu minuts de joc per acabar el partit 49 - 113.

Resultats de la jornada número 5 del grup C:
C.B. ROQUETTE MARCELINA 80-63 NOU BASQUET ALZIRA
DENIA B.C.- CAFEMAX, S.L. 120-13 C.B. GATA ALE-HOP
C.B. ROLSER PEDREGUER 46-34 C.B. CIUTAT D`ALBAIDA
JOVENTUT XABIA 58-51 C.B. ALMUSSAFES
AGUAS DE CALPE-IFACH CALPE 61-17 C.B. EL VERGER

I per acabar una frase amb la que m'he topat per casualitat:

"Los buenos equipos acaban por ser grandes equipos cuando sus integrantes confían los unos en los otros lo suficiente para renunciar al “yo” por el “nosotros”."
PHILL JACKSON

A seguir així, xiques!

3/11/10

PRÒXIMA JORNADA

PARTITS CORRESPONENTS AL CAP DE SETMANA DEL 6/7 DE NOVEMBRE

CATEGORÍA CADET FEMENÍ IR PREFERENT
Dissabte 6 de novembre a les 16:30h al Pavelló Municipal
CB PATRONATO BOCAIRENT - PICKEN CLARET "B"

CATEGORÍA SÉNIOR MASCULÍ SEGONA ZONAL
Dissabte 6 de novembre a les 19h al Pavelló Municipal
CB PATRONATO BOCAIRENT - CB SAX SENIOR

CATEGORÍA SÉNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC
Dissabte 6 de novembre a les 19h al Pavelló Municipal de Pego
CB PEGO - CB PATRONATO BOCAIRENT

Molta sort als nostres equips!!

1/11/10

2 victòries en 2 partits.

Dissabte passat l'equip cadet, aconseguia per un ajustat 47-43, la segona victòria de la temporada davant C.B. Marcelina (Benifaió). Un partit que va tindre més història que la que realment li corresponia, per les errades de les nostres jugadores en la cistella contrària.
El partit va començar en una defensa molt forta, el que va sorprendre l'equip contrari, que va perdre un fum de balons molt fàcilment, les cardaores disposaven de cistelles fàcils (encara que no sabem si dir fàcils, perque fallaren moltes entrades a cistella completament soles), que per la precipitació moltes no entraren, així i tot l'avantatge al marcador, era per a les nostres durant els dos primers cuarts. Al tercer cuart el Benifiaió, va planificar una defensa asfixiant davant la nostra eixida de baló, el que ens va desconcentrar un poc, i va permetre que les de Benifaió es posaren 5 punts per davant al marcador. Les de Bocairent adonant-se que el partit estava a les seues mans, va tornar a posar una marxa més en defensa, i a buscar el forat en atac, i va pendre de nou l'avantatge que ja no deixiaria fins el final del partit.
En resum, un partit que podia haver quedat clar al descans, pero per les errades de les nostres va tindre més emoció de la que realment mereixia.

- Els defectes d'un jugador són els defectes dels seus entrenaments. (José Antonio Gasca, impulsor i fundador juntament amb Eduardo Portela de la lliga ACB)
També podriem dir, que com s'entrena es juga, i es que el partit, es el fidel reflex dels entrenaments, que serveixen per tal de millorar les mancances d'un equip, Hi ha feina xiques.