CB Gata-AleHop 32 - 82 CB Patronato Bocairent

Dissabte 22 d'Octubre a les 16:30h al Pavelló Municipal del poble
CBPatronato Bocairent-Cons.Francés - CB Jorge Juan Novelda "A"

MOLTA SORT!!!

19/10/11

Treballar l'equip

L'equip sènior femení començà a rodar en lliga regular dissabte a Gata de Gorgos. Tot i ser el primer partit de lliga, intentàrem eixir el més concentrades possible, i intentant buscar les millors opcions possibles en atac, bones situacions de tir, ixe "passe extra" i possessions de baló llargues. A la fi del primer quart 5-17.
El segon quart mantinguerem la filosofia en atac i començarem a buscar intensitat en defensa, pujant el ritme de partit i facilitant les eixides ràpides. Al descans, 16-40.
A la segona part intentàrem millorar xicotets aspectes, sobretot a defensa, i en atac millorant el moviment de baló, que en moltes ocasions obtenia bones posicions baix l'anella, on hem de millorar l'efectivitat. Amb això s'acabà el quart 28-59.
Els últims deu minuts el ritme de partit es mantingué per la nostra part, encaixant sols 4 punts en aquest periode, per finalitzar el partit 32-82.
Bones sensacions, però açò acaba de començar i serà molt llarg, tenim molt que millorar i molt que oferir.