13/2/12

Partit amb manta

Dissabte passat l'equip sènior femení jugà el partit corresponent a la jornada número 16 de lliga a casa davant el CB Iris Contestano.

L'encontre començà un poc dubitatiu per a les nostres, que encaixaven un parcial de 0-4 a les primeres accions, però a partir d'ahí entraren en calor i poc a poc arribà l'encert i millorà la defensa per acabar el quart 17-8.

El segon quart les nostres xiques intentaren continuar el bon joc, tot i el ritme lent del partit, les possessions eren llargues i imposar un ritme alt era complicat també pel fred que feia. Pero aconsegíem imposar-nos i ampliar l'avantatge al marcador per arribar al descans 31-15.

Al descans parlarem de millorar aspectes de l'atac que intentarem posar en pràctica a la represa, amb èxit. Bona circulació de baló, i buscar eixe passe extra o doblar balons, i finalitzarem el període 51-26.

L'últim quart intentàrem seguir treballant en atac i centrar cosetes en defensa, per acabar el partit 77-37.