28/10/13

Sènior femení: Comença la lliga amb victòria


El sènior femení va començar la lliga regular a casa davant el CB Teixereta. Començà el partit amb les nostres centrades, intentant buscant opcions en atac, però un poc desacertades en defensa. L'equip contrari ix molt centrat i això, amb les sis pèrdues de baló del primer quart, afavorix l'avantatge de l'equip visitant, arribant a la fi del primer quart 9-16.

El segon quart canvia totalment la resta de l'encontre. Tot i les deu pèrdues de baló de les locals, l'augment de la intensitat defensiva facilita un parcial de 20 a 5 en aquest periode que ens dona el primer avantatge del partit, arribant al descans 29-21.

El tercer periode continua amb la feina en defensa, i tot i que l'equip contrari intenta apropar-se al marcador, aconseguim ampliar-lo en cinc punts més all final del tercer quart 50-37.

L'últim periode continua en aquesta línia per part nostra, on aconseguim la màxima diferència i la primera victòria a la fi del partit, per 69-47.

Parcials:
CB Patronato Bocairent: 9-20-21-19
CB Teixereta: 16-5-16-10

21/10/13

Campiones de Lliga Valenciana 2013!!


El sènior femení es va proclamar dissabte passat campió de la Lliga Valenciana 2013. És la competició de pretemporada que organitza la FBCV, i que ofereix una lligueta regular, semifinals i final.
A la lligueta les nostres van perdre el primer partit, a domicili, davant el CB Oliva, van guanyar a casa davant el CB Tavernes i també van guanyar al camp del CBM Benifaió, quedant primeres de grup i classificant-se per a semifinals. Reberen la visita del Burjassot BC i guanyaren, pel que classificaren per a la final. El rival, Picken Claret júnior, arribava invicte a la final després d'una lligueta amb resultats amplis al seu favor.
A la final les nostres anaren a per totes, posant-se per davant des del principi. A la fi del primer quart el resultat era 11-18 a favor de les nostres; al descans, 22-29; a la fi del tercer quart, 36-40; i a l'ultim quart amb un parcial de 6-17 acabaren imposant-se per 42-57 i aconseguint un nou trofeu.
Enhorabona xiques!!!!

7/10/13

El club ja està de pretemporada!!


Des del passat 1 de setembre el club ja està en moviment. Els equips han començat a rodar als entrenaments i partits per començar una nova il.lusionant temporada en les millors condicions. Comencem per baix:

- L'escoleta ja està en marxa. Esther i Eva s'encarreguen d'iniciar els més menuts en l'esport de la cistella. Enguany tenen més de 20 futurs/es jugadors/es.
- El benjamí d'Amparo també ha començat ja els entrenaments i encara la nova temporada amb moltes ganes i força.
- L'aleví femení de Mari i Merche porta unes setmanes entrenant per fer front a la temporada en la lliga d'Alcoi. Ahir mateix va disputar el torneig Esteban Albert a Ontinyent per començar a competir i aprofitar al màxim els entrenaments.
- L'infantil masculí de Pili i Ana ha estat entrenant tot el mes de setembre i ha competit a la Lliga Valenciana. El primer partit el guanyaren per un punt davant el NB Alzira, 34-33. El segon el pergueren davant el CB Alginet 50-52 i el tercer partit de la fase regular el guanyaren davant el Baloncesto Turis per 6-74, el que els donà accés a la final, que disputaren davant el CB Alginet aquest dissabte a Guadassuar, quedant subcampions per 58 a 42.
-L'infantil femení de Patri i Alex començà a entrenar el 26 d'agost, ja que disputava la FAP per accedir al Nivell 1. El primer partit el pergueren davant el Sagrado Corazon per 57-71. EL segon davant el CB Tavernes el pergueren per un punt, 59-58. I el tercer davant el CB Oliva el pergueren 31-73, pel que disputaran la lliga al Nivell 2. També disputaren aquest diumenge el torneig Esteban Albert d'Ontinyent quedant campiones.
- El júnior femení de Juan Reig i Blai també disputà la FAP. El primer partit fou el 18 de setembre davant el CB Ilicitano amb un resultat desfavorable de 36-61, i el segon davant el NB Alcoi també el pergueren per 44-25. Disputaran la lliga en el nivell preferent.
- El sènior femení de Juan Vañó, per la seua part, començà els entrenaments de pretemporada la primera setmana de setembre de cara a preparar la temporada amb les màximes garanties. Per això han disputat la Lliga Valenciana. El primer partit el pergueren davant el CB Oliva per 75-60. El segon el guanyaren davant el CB tavernes per 76-42 i el tercer el guanyaren davant el CBM Benifaió per 48-74, el que els dona accés a semifinals com a primer de grup. Seran el 16 de setembre. També disputen aquest dimecres 9 d'octubre a les 19h un amistós davant el júnior del CB Cabo Mar.


Aquest és el plantejament del club per a la temporada 2013/2014. MOLTA SORT A TOTS!!!