28/10/13

Sènior femení: Comença la lliga amb victòria

El sènior femení va començar la lliga regular a casa davant el CB Teixereta. Començà el partit amb les nostres centrades, intentant buscant opcions en atac, però un poc desacertades en defensa. L'equip contrari ix molt centrat i això, amb les sis pèrdues de baló del primer quart, afavorix l'avantatge de l'equip visitant, arribant a la fi del primer quart 9-16.

El segon quart canvia totalment la resta de l'encontre. Tot i les deu pèrdues de baló de les locals, l'augment de la intensitat defensiva facilita un parcial de 20 a 5 en aquest periode que ens dona el primer avantatge del partit, arribant al descans 29-21.

El tercer periode continua amb la feina en defensa, i tot i que l'equip contrari intenta apropar-se al marcador, aconseguim ampliar-lo en cinc punts més all final del tercer quart 50-37.

L'últim periode continua en aquesta línia per part nostra, on aconseguim la màxima diferència i la primera victòria a la fi del partit, per 69-47.