9/5/10

La meïtat del camí ja està fet.(pero queda l'altra meïtat)



Les xiques del sènior femení, Ventacan C.B. Patronato Bocairent acaben de fer la primera "machada" als play offs per a poder ascendir a la categoria primera nacional. El partit jugat hui diumenge al pavelló de l'universitat de València davant el Picken Claret, ha acabat amb un resultat de 56-62, una renda de 6 punts que ens porten a Bocairent per al partit de tornada. El partit ha estat molt disputat com reflecteix el marcador, les jugadores de València han començat molt fort amb un parcial de 9-2, pero un temps mort per a ajustar la defensa, ens ha fet reaccionar de seguida, la pressió defensiva de les nostres ha començat a ofegar l'equip contrari, poc a poc, amb ràpids contraatacs i un tir exterior impecable les ha posat per davant al marcador, arriban al descans amb una renda de 7 punts. Als dos ultims cuarts, les de Bocairent han jugat amb molt de cap i han mantés l'avantatge, que finalment ha quedat en 6 punts.
Destacar la meritòria tasca feta per les nostres, que amb només 7 jugadores (front les 12 del rival) han guanyat un partit dels que podem anomenar èpic, i que fa que Bocairent plante cara a equips amb un potencial descomunal que només en nombre d'habitants, fa impensable que poguem jugar aquest tipus de partits. Un 10 per a les nostres xiques, pero cal recordar que només hem fet la meïtat del camí, ara queda rematar la feina al partit de tornada, el proper diumenge 16 de maig a les 5 de la vesprada al pavelló municipal, i ahí es on entres tu el jugador nº6 de l'equip, l'aficionat que necessitem que vinga a recolzar a l'equip i l'empente cap a la victòria, per aconseguir el pase a cuarts de final. T'esperem no ens falles!!!, Ànim xiques, ho aconseguirem!!!

5 comentarios:

ELS FADRINS dijo...

Enhorabona i ànim!!! Els Fadrins ja ens hem fet ressò de la vostra gesta al nostre bloc!

Anónimo dijo...

tot aço està molt bé, pero com esta el asunt de les 8 hores??q val??

Kurt Rambis dijo...

Els cartells fa ja setmanes que estan penjats als llocs de costum.
Anit es feu el sorteig al Patronato i molt prompte ho penjarem ací.
De qualsevol manera com hauràs de comprendre les prioritats del nostre club estan molt clares, entre un possible ascens a 1ª Nacional i les 8Hores ... crec que no hi ha color ...

Anónimo dijo...

Quan son les 8h de basket del patronato?

Anónimo dijo...

Obviament un ascens es algo bo i que cal recolzar, pero sou els que organitzeu les 8h, i hi ha gent que no està a bocairent i li agradaria enterar-se, aixi que si no es digneu a posar res ací vosaltres que ho organitzeu.......no es escusa que perque les xiques es juguen un ascens no fiqueu res ací de les 8h......hi ha més gent a part de les xiques que li agrada el básquet, i el básquet patronato és la única manera de practicar-lo organitzant algo en trellat.