12/12/10

Interesant i diferent

Així podriem descriure el partit de les sèniors el passat dissabte que rebien el CB Albaida. El partit començà amb falta d'encert per part de les locals. O no es rodava el baló com solem fer o quan ho feiem el tir exterior ens passava factura i les seues jugadores grans no deixaven penetrar amb facilitat, i com a conseqüencia no anotàvem amb facilitat. Amb aquest panorama s'arribava a la fi del primer quart, 10 - 8. Al segon quart començaren a eixir les coses més fliudes i la nostra defensa començà a fer efecte. A la fi d'aquest quart 37 - 12. La segona part l'equip intentà tornar a atacar rodant el baló i buscant la millor opció, i en defensa treballaren defenses noves per tractar de millorar de cara a possibles enfrontaments del futur. A la fi 59 - 28, victòria per a les nostres en un partit treballat i diferent.