21/12/10

Partir de la defensa

Dissabte passat les nostres sèniors van visitar la pista del CB Gata-Ale Hop a les 18:30h. Les nostres començaren el partit serioses i buscant l'opció més fàcil an atac, però amb alguns desajustos en defensa, i arribaren a la fi del primer quart 26-11. Al segon quart la defensa de les nostres seguia amb errades i en atac ens costà un poc més anotar, fet que les xiques de Gata van aprofitar per apropar-se un poc al marcador i posar-se a 8 punts, però les bocairentines van saber reaccionar i mantindre les distàncies, 47-23 al descans. Al tercer quart les errades en defensa desaparegueren i en un parcial de 44-8 les nostres xiques trencaren definitivament. Així, l'últim quart s'intentà seguir millorant cosetes i pulint detalls en atac per un final de partit 44-109.