7/3/11

Recuperant-se...

...en molts aspectes. Així podríem definir el cap de setmana. Amb la baixa de Lorena (que esperem que molt prompte torne a poder jugar) i una quasi recuperada Esther ens presentàrem a Benifaió per disputar el partit corresponent a la jornada 19 de la lliga. Eixirem molt bé, la defensa funcionava i elles no eren capaces d'anotar, mentre que nosaltres dominàvem el rebot i eixiem al contraatac amb velocitat i establiem un primer parcial de 0-14 als cinc primers minuts. El quart continuava i poc a poc elles van entrar al partit, per acabar el quart 9-24.
El segon quart fou un poc diferent. Elles despertaren i feren un parcial de 9-0, però nosaltres poguerem reaccionar a temps i mantindre la distància al marcador, i sobretot dominant el ritme del partit. Al descans, 27-45.
A la segona part les nostres pujaren el ritme tant a la defensa com a l'atac. Al principi les locals aguantàren, però prompte acabaren amb les esperances de remontada. Les bocairentines no donàren treva i remataren el partit, recuperant també el joc que acostumbràven a tindre a principi de temporada i sobretot recuperant les sensacions del treball ben fet. A la fi del partit 56-100.
Ja ens tocava tornar a jugar com sabem xiques, hem recuperat quasi del tot a Esther, prompte recuperarem a Lorena i estem recuperant el joc. Queden 7 jornades, a lluitar!