21/3/11

Victòria important i lluitada

L'equip sènior femení del club va disputar dissabte al pavelló municipal del poble un important partit. Rebien el CB Almussafes, un dels candidats a quedar a les primeres posicions de la lliga. Era, per tant, un partit clau fer definir aquesta temporada i anar assegurant la segona plaça a la classificació.
El primer quart les locals començaren molt verdes al tir exterior i molt blanetes a la defensa, es tiraven bons tirs però no entraven, i elles aprofitaven la nostra mala defensa per encistellar fàcil. Amb tot i això gràcies a les cistelles baix l'anella s'arribà al final del primer quart 17-15.
El segon periode funcionà un poc millor tant a defensa com a l'atac, i s'aconseguí un xicotet avantatge al marcador, però seguiem fallant en defensa. No podiem confiar-nos i haviem de millorar a la segona meitat si voliem emportar-se el partit, que al descans era nostre per 13 punts, 39-26.
Al tercer quart elles pujaren la seua intensitat i ens superaren en ganes retallant les poques distàncies que hi havia al marcador fins a posar-se a dos punts a falta de 4 minuts per al final del citat període. Però les nostres reaccionaren i apretaren en defensa i atac fins recuperar un poc d'avantatge que de cara a l'últim quart fou molt important ja que elles no conseguiren aguantar el nostre ritme. Disposaven sols d'un canvi i lluitaren amb tot fins el final, però les nostres saberen aguantar i s'imposaren a la fi del partit per 84-56. Victòria molt treballada i molt complicada davant d'un equip que ho donà tot a la pista i que ens situa a dos victòries del tercer classificat, amb moltes possibilitats d'acabar segones la lliga.