18/4/11

Penúltim partit de lliga

Diumenge pel matí l'equip sènior femení disputà el seu penúltim partit de lliga davant les xiques de l'equip d'Alzira.
El partit començà amb molta intensitat, molt de ritme però molt poca anotació. Al primer quart les locals sols anotaren 4/17 tirs de camp, per acabar el quart 12-6.
El segon període no fou molt millor en aquest aspecte. El ritme seguia sent alt i la defensa funcionava, però l'atac continuava a molt baix percentatge. Al final dels 20 primers minuts 30-13.
A la represa millorà la nostra fluidesa a l'atac i amb això l'anotació, però baixà el nivell de defensa,amb tot i això conseguiem mantindre la distància al marcador i acabava el quart 56-33.
Els últims deu minuts foren una continuació del tercer quart. Els atacs manaren sobre les defenses i les nostres mantingueren les distàncies, finalitzant el partit 79-46.
Després del partit, dinaret, ja que queda poc per acabar la lliga. Ahí va una foto:

Finalment, volem felicitar el Denia BC perque amb la seua victòria a Calp són oficial i merescudament campiones de lliga. Enhorabona tant a les xiques que juguen a la pista com al cos tècnic, i moltíssima sort a la fase d'ascens. Ànim!