4/4/11

Victòria crucial

Dissabte passat l'equip sènior femení jugà el seu corresponent partit de lliga front el CB Gata, equip que passe el que passe lluita i disfruta del bàsquet. El partit començà amb les nostres molt relaxades, deixant jugar l'equip contrari i errant molts tirs. La defensa no eixia i l'atac pràcticament tampoc, i cap dels dos equips manava clarament a l'acabar el primer quart, 12-6.
El segon període més del mateix, no erem capaces de reaccionar, arribavem tard en defensa, fallavem situacions clares en atac i la concentració ens abandonava, era una de les primeres parts més fluixes de la temporada, 23-13 al descans.
La segona meitat començà un poc millor, però no molt. La defensa millorà, sols ens feren 4 punts en aquest quart, però l'atac no era fluid, poc moviment i els tirs seguien fugint de l'anella. 38-17 i quedaven deu llargs minuts per jugar.
L'últim quart intentarem despertar, millorarem més en defensa (aquest cop sols ens feren una cistella) i gràcies a la pujada d'intensitat l'atac començà a millorar i els tirs que abans no volien entrar decidiren decidiren fer-ho. En aquest quart anotarem 23 punts, els mateixos que en tota la primera meitat, i acabar amb el 61-19 final.

Per últim comentar que amb aquesta victòria estem matemàticament classificades per jugar la fase d'ascens a categoría nacional per segon any consecutiu, però d'açò ja es parlarà al seu moment que encara queden 3 jornades de lliga i açò no ha acabat. Ànim!