9/5/11

Difícil

Dissabte les xiques del sènior disputaren el primer partit de l'eliminatòria d'ascens a lliga Nacional. Com ja sabeu rebien el CB Jorge Juan de Novelda. A les 6 i mitja de la vesprada arrancà l'encontre i les locals eixiren centrades, intentant marcar el ritme de joc i obriren una lleugera distància al marcador, que de seguida les xiques de Novelda reduiren, encara que les nostres tornaren a agafar distància i acabar el quart guanyant per 10, 23-13.
El segon quart la concentració de les nostres es mantingué i aconseguiren mantenir les distàncies, tot i que els costava molt més jugar còmodes. Al descans, 39-28.
A la represa xiques de Novelda ràpidament reduiren distàncies, la nostra defensa deixà de funcionar i les cames ja no anaven al ritme de joc del partit. En aquest període les nostres encaixaren 30 punts, senyal de que la defensa no estava sent ni de lluny bona. 54-58, necessitaven més.
Però ja no hi havia més. Anàren a remolc d'elles els últims deu minuts i encaixaren altres 20 punts, acabant el partit 64-78, 14 punts de diferència que ja conten per a la tornada, dissabte a les 16:30h, a Novelda.

Gràcies de tot cor a tots aquells que vinguéreu al pavelló dissabte, dóna gust jugar amb el suport del poble. Gràcies!!!