3/5/11

Últim partit de lliga

Si, la lliga ha finalitzat per a l'equip sènior femení. Dissabte visitaren l'equip d'Alfàs del Pi, i disputaren l'encontre al pavelló Pau Gasol (espectacular el recinte).
El partit començà be per a les nostres, encara que un poc atascades en defensa, aconseguien lleugers avantatges al marcador que al final del primer quart superaven els 10 punts, 11-22.
Al segon quart adaptarem millor la defensa i l'avantatge començà a fer-se més gran, treballavem millor i el nostre joc era més fluid, i així arribavem al descans, 15-33.
Quedava molt de partit i no estava permés relaxar-se, així que la concentració no es pergué i intentarem millorar cosetes en atac, i aconseguiem ampliar més el marcador. Fi del tercer quart 21-48.
L`últim període la concentració disminuí un poc i i elles aconseguiren fer-nos punts fàcils, i en atac intentavem seguir treballant. Fi del partit 33-63.
I després tocava celebrar el bon treball fet tota la lliga a Benidorm.

13 C.B. EL VERGER

Les xiques del sènior han aconseguit per segon any consecutiu classificar-se per disputar la fase d'ascens a nacional. No és una gesta fàcil, i les nostres xiques han treballat molt per estar on estan. No tenen altura, pero tenen ganes i esforç per aconseguir estar on estan. Han aconseguit classificar-se dos any en dos grups de lliga diferents, perdent sols 7 partits en dos temporades, i no es fàcil. Felicitats xiques i a disfrutar del premi que suposa jugar la fase d'ascens!!