15/4/13

Penúltim partit de lliga a casa amb victòria davant el CB Teixereta


Dissabte 13 l'equip sènior donà un pas endavant per aproximar-se al títol lliguer. Pel matí l'infantil masculí pergué a Monòver, i les xiquetes de l'infantil femení guanyaren a Biar, pel que estan a un partit de proclamar-se campiones de lliga. Per la vesprada el júnior guanyà també el seu partit davant el Centre Juvenil La Marina i assegurà la segona posició del seu grup de preferent.

Tornant al sènior, reberem la visita del CB Teixereta. Sabiem que no anava a ser gens fàcil. Isquérem a pista descentrades. Ens faltava ritme i no aconseguíem córrer bé. Patiem en defensa i cediem segones opcions, arribant a la fi del primer quart 16-12.

El segon periode fou un desastre ofensivament parlant. No aconseguíem anotar. Tirs lliurats, entrades.... res. A la defensa cediem menys, i això facilità que ens feren sols 3 punts en contra, pero es veia un partit avorrit i sense xispa. Al descans, 23-15.

Al tercer quart eixirem amb més ganes, més ritme i més centrades a pista, el que es convertí en millor defensa, millor circulació de baló i millora de l'encert cara a canasta. Al finalitzar aquest periode 40-25.

A l'últim periode intentarem mantindre la intensitat, i aconseguirem ampliar l'avantatge, tot i que al final ens retallaren fins al 52-35 final.

Parcials:
CB Patronato Bocairent: 16-7-17-12
CB Teixereta: 12-3-10-10

Resta de resultats al nostre grup:
C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA 63-75 DENIA B.C.- CAFEMAX S.L.
C.S.A. CARCAIXENT 65-43 C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO
C.B. ROLSER PEDREGUER 51-43 C.B. IRIS CONTESTANO
NOU BASQUET ALZIRA 2-0 C.B. GATA ALE-HOP
PARC NATURAL SERRA GELADA FEM 36-46 C.B. PEGO


No hay comentarios: