9/4/13

Últim partit de lliga a domicili amb victòria

Diumenge passat l'equip sènior femení es va desplaçar a Cocentaina per disputar el partit de lliga corresponent a la jornada del 21 d'Abril, avançat a aquest cap de setmana per la coincidència de dates amb les festes d'Alcoi.

Començarem el partit completament descentrades. El nostre cap funcionava a una velocitat i les cames a una altra. Arribavem tard a tot i ens costava moltíssim atacar amb fluidesa. A la fi d'un primer quart per oblidar, 10-8.

El segon periode pareixia que començarem a entrar en calor i a jugar a algo. A partir de la defensa anarem agafant un poc de ritme fins fer un bon parcial que ens permeté anar al descans per davant, 16-29.

EL tercer quart continua en la mateixa tònica de partit per part nostra. Atasc i poques idees en atac i en defensa errades per falta de concentració. El parcial d'aquest quart 7-18 per al 23-47 a la fi del periode.

Els últims deu minuts tancaren un partit mols estrany per a nosaltres. Atascades en atac i lentes en defensa, i la sensació de poder haver fet molt més. A la fi del partit victòria per 34-67. Amb aquest partit hem tancat la lliga com a visitants, ja que els dos que ens queden són a casa.