27/3/13

Victòria a Benifaió del sènior femení

Aquest cap de setmana ens vam desplaçar fins a Benifaió per disputar un nou partit de lliga. Viatjaren amb nosaltres 3 júniors per a jugar, i en un altre cotxe vingueren altres a animar-nos, el que és molt d'agrair.

Al primer periode isquerem molt centrades al camp. Cadascú estava on havia d'estar la nostra intensitat en defensa ens permetia agafar les primeres distàncies al marcador, per al 10-26 a la fi.

El segon quart continuarem amb intensitat pero amb menys acert. Elles passaren millor la nostra defensa i aquest quart estigué més igualat. Al descans, 21-38.

A la represa una altra bona eixida per part nostra ens permetia encaixar en contra sols 7 punts aquest quart, finalitzant el tercer quart 28-55.

Els últims deu minuts continuarem amb la mateixa dinàmica, però elles aconseguiren passar bé la nostra defensa, i encaixarem 16 punts en aquest quart. A la fi del partit 44-75.