18/3/13

Victòria davant el CB Oliva

Divendres 15 de marçc es jugaren al pavelló del poble dos partits importants, avançats un dia per les falles. En el primer d'ells, l'infantil femení s'imposà al CB Elda per 49-33. El el segon d'ells, el sènior femení guanyà al CB Oliva, un rival directe per la lliga i la fase d'ascens.

El partit començà amb un ritme frenètic, molt ràpid, jugant els dos equips amb molta velocitat i protagonitzant un partit molt vistós. Del 3-0 inicial passarem al 3-6, que indicava que la nostra defensa no estava sent del tot bona. Millorarem aquesta i aconseguirem empatar el partit a 14, i des d'ahí al 22-14 del final del primer quart.

El segon periode també aconseguirem fer-lo nostre desde la defensa, aconseguint entre el final del primer periode i bon tros del segon un parcial de 15-0. El nostre atac era fluid i buscàvem bones opcions de tir i joc interior, el que ens permetia anar al descans amb una diferència al marcador de 15 punts, 36-21.

A la represa continuarem marcant el ritme i buscant les millors opcions en atac, buscant sempre el passe extra i la superioritat física al joc interior, mentre que a la defensa feiem be les ajudes i no deixavem penetrar fàcil. Al final del tercer quart 51-33.

L'últim quart el continuarem amm la mateixa intensitat i paciènca a l'atac, el que ens portà a augmentar un poc més la distància al marcador, arribant als 24 punts de diferència, que elles aconseguiren reduir, però que finalment acabà en el 68-43 final.