11/3/13

El sènior femení guanya a Carcaixent

Dissabte passat l'equip sènior viatjà a Carcaixent per disputar el partit corresponent a la jornada 17 de lliga. Pel matí havia guanyat l'infantil masculí a Alcoi i les xiquetes de l'infantil femení havien fet el propi a Novelda a les 16:30h. Ara ens tocava a nosaltres.

Començarem el partit molt concentrades i buscant controlar el ritme al nostre favor, però en aquest quart ningú s'imposa i a la fi dels primers deu minuts el resultat es d'empat a 11 al marcador.

El segon periode poc a poc anarem emportant-se el control del partit amb una molt bona defensa. L'atac anà tornant-se fluid per a nosaltres i agafarem distància fins al descans, on anarem amb 20-31.

El tercer quart fou el millor per a nosaltres. El control del partit era totalment nostre i la diferència al marcador arribà en algun moment als 30 punts, acabant el quart 28-55.

Els últims deu minuts ens deixarem anar un poc i permitirem moltes accions en defensa, donant-li vida a l'equip contrari que s'aproximà fins als 11 punts de diferència, però reaccionarem i tornarem a posar distància fins al resultat final, 50-72.