4/3/13

Victòria a casa davant el Denia BC

L'equip sènior femení tancà diumenge una jornada variada en quant a resultats dels equips del club, ja que tant el júnior femení com l'infantil masculí pergueren els seus partits, mentre que l'infantil femení guanyà el seu.

Els partits contra aquest equip sempre son intensos i bonics, i el d'aquest cap de setmana no fou diferent. Començarem els dos equips molt centrats a la defensa. Costava anotar i cap dels dos atacava amb fluidesa, però a poc a poc i amb el pas dels minuts els nervis i la tensió van desapareguent i venen les cistelles, per al 10-12 al finalitzar el primer quart.

El segon periode continuem amb la bona defensa i el nostre atac es més fuid. Comencen a entrar els tirs de mitja distància i el partit es torna vistós i intens, ja que cap dels dos equips vol deixar escapar l'altre. Al descans, 28-29.

El tercer quart la intensitat a la pista pujà per part dels dos equips, però a nosaltres ens afectà més i començaren a fallar-nos les idees en atac, deixant una xicoteta renta a la fi del quart a favor de Dénia per 41-47.

Els últims deu minuts començaren com acabaren els anteriors, amb l'equip contrari ampliant el seu avantatge fins als 9 punts de diferència (47-56). A partir d'ací canviarem la defensa i pujarem un poc el ritme, reduint un poc la distància fins als 5 punts a falta de 4 minuts (54-59). En aquest moment, una nova pujada de ritme i un altre canvi de defensa ens permeteren rematar la remuntada i fer-nos creure en la victòria, per finalitzar el partit 65-62.