27/2/13

Victòria davant el CB Pedreguer


Dissabte les xiques del sènior femení reberem la visita del CB Pedreguer. Pel matí les xiques de l'infantil femení havien guanyat el seu partit a Villena, i per la vesprada ens tocava a nosaltres disputar el nostre encontre.

Començarem amb poca efectivitat de cara a l'anella, la defensa no estava malament del tot i en atac ens moviem bé i obteníem bones posicions de tir, però erràvem, mentre que l'equip contrari no tenia aquest problema, i ens posavem 2-9 al marcador als primers minuts. Poc a poc començarem a anotar i acabarem el primer periode 10-9.

El segon periode millorarem un poc aquest aspecte ofensiu i amb una xicoteta millora de la defensa arribaren unes quantes cistelles més que els primers deu minuts, i arribarem al descans 29-16.

El tercer quart fou el millor per a nosaltres. La defensà pujà la intensitat i posarem seriosos problemes ofensius a l'equip contrari, i aquest mateix fet ens feia atacar amb més fuidesa a nosaltres, aconseguint en aquest periode quasi els mateixos punts que en tota la primera part. Al finalitzar el quart 56-22.

L'últim periode seguirem amb la bona defensa, mentre que a l'atac buscarem movilitat i bones posicions de tir, molts del quals no entraren, però aconseguirem guanyar també aquest periode per 10-9 i el partit, per 66-31.

Parcials:
CB Patronato Bocairent: 10-19-27-10
CB Pedreguer: 9-7-6-9

Resta de resultats de la jornada al nostre grup:

DENIA B.C.- CAFEMAX S.L. 59-39 C.B. IRIS CONTESTANO
C.B. TEIXERETA 90-10 C.B. GATA ALE-HOP
C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO 42-67 C.B. PEGO
C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA 64-31 PARC NATURAL SERRA GELADA FEM
C.S.A. CARCAIXENT 64-31 NOU BASQUET ALZIRA

















No hay comentarios: