14/2/13

Comencem la segona volta amb victòria

Després de la setmana de festes patronals del nostre poble, ens tocava tornar a la realitat. I tornar a ocupar el dissabte per la vesprada amb el bàsquet. Rebiem l'equip de l'Alfàs del Pi al pavelló del poble.

Començarem el partit molt gelades, descentrades i fora de ritme. Amb quasi 4 minuts transcoreguts el marcador seguia 0-0. Poc a poc entrarem al partit, però el nostre atac no era gens fluid. A la fi del primer quart 11-8.

El segon periode ens anà millor. La nostra defensa millorà i ens va permitir atacar amb més facilitat. Jugavem al nostre ritme, tot i errar en atac moltíssim. Al descans, 26-13.

No era el dia del nostre tir, de fet, per la qual cosa el nostre atac estava espés i ens costava arribar prop l'anella. Estavem be en defensa, i el ritme era bo, el que ens permeté arribar a la fi del tercer quart 39-21.

L'últim periode fou com els anteriors. Mantinguerem el bon ritme i la constància de tot el partit, per arribar al final de l'encontre 58-26.