27/1/13

El sènior femení guanya a Gata

El dissabte 26 de Gener ens desplaçarem a Gata de Gorgos per disputar l'últim partit de la primera volta de la lliga.

Començarem el partit poc centrades, i ixa falta de concentració i intensitat ens feia arribar tard a tot i permetre moltes opcions al rival, i ofensivament ens feia errar i no aprofitar bons tirs. A la fi del primer quart 11-24.

El segon quart poc a poc anarem guanyant en intensitat i esforç, i la nostra defensa ens va permitir anar avançant al marcador fins col.locar-nos al descans amb 15-57.

Al descans ens despistarem de nou i així isquérem al tercer periode. EStiguerem quasi 4 minuts sense anotar i amb poca fluidesa de ritme i atac, anotant 16 punts en aquest quart per al 19-73.

Al començament de l'últim quart també ens costà començar a funcionar, però a poc a poc la defensa ens permeté anotar amb fluidesa fins els resultat final del partit, 21-109.