16/1/13

Victòria a Ibi del sènior femení

Dissabte passat les xiques del sènior tornaren als camps de bàsquet després de les vacances nadalenques. Portàven una setmana menys parades que l'equip al qual visitàven, el CB Teixereta, ja que el nostre equip es desplaçà a Pego el 22 de Desembre per disputar el partit que correspon a la jornada 12 de lliga, i que l'equip de Pego va accedir a canviar-nos per la coincidència de dates amb les nostres festes patronals, i des d'ací volem donar-los les gràcies per acceptar el canvi.

Amb tot i això, visitar el camp d'Ibi mai es fàcil, i així es demostrà als inicis del partit, ja que fou un tanteig per part dels dos equips. Els primers minuts no hi hagué un dominador de l'encontre, elles es posaren per davant 9-5 i poc a poc ens apropàrem i anarem entrant en joc tant en defensa, com sobretot en atac per acabar el primer quart 11-12.

El segon periode estigué també igualat. La nostra defensa començà a funcionar millor, les ajudes arribaven bé i en atac poc a poc anavem trobant espais i bones posicions de tir que ens permeteren arribar al descans guanyant de cinc punts, 26-31.

A la represa isquérem molt centrades i poc a poc la nostra bona defensa i les bones opcions en atac ens permeteren, amb un parcial de 6-20, començar a encarrilar el partit al nostre favor, acabant el tercer quart 32-51.

L'últim quart sabiem que no ens podiem relaxar, i continuarem treballant per mantenir l'avantatge al lluminós, i amb un parcial de 9-15 acabarem el partit amb la màxima diferència, 43-66.