23/1/13

Nova victòria a casa del sènior femení

Aquest cap de setmana l'equip sènior reberem a casa l'Iris Contestano, de Cocentaina, a la dècima jornada de lliga.

El partit començà bé per a nosaltres, isquérem centrades a la pista tot i el fred que feia i dominarem el quart des del minut 1, portant el ritme de joc i amb bona defensa. Quan acabaren els primers deu minuts, 19-5.

Al segon quart ens varem relaxar en excés. Deixàrem de defendre i elles arribaren amb massa comoditat baix l'anella. Els donarem massa opcions en atac, mentre que les nostres idees ofensives eren bones però no teniem l'acert del quart anterior. Perguérem el quart, i al descans arribàrem 30-19.

Després de tornar-nos a centrar en el descans ferem una bona eixida del tercer quart, tornant a marcar el ritme del primer quart i trobant bon joc ofensiu. La defensa aconseguí tapar els forats i amb un parcial de 27-12 encarrilarem el partit.

L'últim periode seguirem amb la nostra progressió, la defensa continuà igual i intentarem buscar altres opcions en atac. Baixarem un poc l'encert però aconseguirem ampliar l'avantatge per acabar el partit 76-43.