18/2/13

Amplia victòria a Alzira del sènior femení

Dissabte les xiques del sènior viatjaren a Alzira després d'un matí ple d'emocions a pavelló del poble, on l'infantil masculí aconseguí la segona victòria davant el Martínez Valls a la pròrroga i l'infantil femení aconseguí també la victòria per dos punts davant el Centre Alcoià de Bàsquet.

Després d'un calfament diferent motivat pel retràs d'un dels oficials de taula, començarem el partit molt concentrades. I amb una ferma defensa, tot i el 2-0 inicial, agafarem distància al marcador des del primer minut, dominant el ritme del joc i creant bones accions ofensives. A la fi del primer quart 8-25.

El segon periode seguirem pel mateix camí, i tot i baixar una mica l'anotació a aquest quart ampliarem l'avantatge al marcador per arribar al descans amb una renta més alta al marcador, 16-44.

Després del pase pels vestuaris no baixarem el ritme i continuarem mantinguent un ritme alt provocant pèrdues de baló de l'equip contrari, i amb un parcial de 4-27 arribarem a la fi del tercer quart 20-71.

Els últims deu minuts no ens deixarem anar i no ens relaxarem, fet que ens va permetre seguir defensant amb intensitat, guanyant aquest quart també, per 13 punts, per finalitzar l'encontre 26-90, una victòria que lo dediquem molt especialment a la nostra companya Andrea.