22/10/07

Casi perfecte


El cap de setmana ha donat els primers resultats i les primeres victòries per alguns dels equips que conformen el C.B. Patronato Bocairent.
En primer lloc les xiquetes de l'equip benjamí (per a moltes el primer partit de la seua vida esportiva), varen ser derrotades per un ajustat 19-15 davant el col.legi la Concepciò, despres d'anar guanyant la major part del partit.
Els equips alevins, al seu primer partit de la temporada obtingueren uns resultats inmillorables. L'aleví B va guanyar 26-5 a la Milagrosa, destacar que hi ha xiquetes que només duen dos setmanes entrenant i a l'hora de jugar demostraren un comportament d'autèntiques veteranes, resaltar l'aportació de dos benjamines que ja juguen en categoría aleví (s'enfronten davant xiquets/es que tenen dos anys mes) que varen fer la majoria dels punts.
Pel que respecta a l'aleví A, va guanyar per un contundent 74-6 al Martínez Valls, un partit en el que demostraren que després de 4 anys jugant i entrenant juntes, este equip es una familia. El Martínez Valls compta amb un gran planter de jugadors, es l'equip referència d'Ontinyent, i va presentar un equip format per jugadors masculins.
En la categoría de senior masculí, els xics van disputar el segon partit i aconseguiren la seva primera victòria, davant el A.D. Teixereta (Ibi) per un ajustat 39-33 i així enceten el seu caseller de victòries, esperem que siga la primera de moltes més. Enhorobona!!!

2 comentarios:

Víctor dijo...

Enhorabona a tots i totes. Destacar al seniors masculins, ja que m'havien dit que contaven amb prou baixes (nose com estaven la resta d'equip en quan a baixes) i al final han pogut guanyar, enhorabona!!

I ànims a les benjamines que segur que ens donaran moltes alegries!!

Anónimo dijo...

Des d´ací recolzar al planter de jugadors i jugadores, yanmateix a la colla d´entrenadors que ho donen tot per aquest equips, Endavant