4/6/08

VIII HORES 2008 - LA CRÒNICA


El passat cap de setmana al Patronato teníen lloc les VIII hores de bàsquet, que contaven en 6 equips en categoria masculina i 3 en femenina.
Primerament, abans de fer un breu resum del que ha estat el campionat, volem donar molt d'ànim a Paco Gisbert, que en la disputa de la final masculina vo sofrir una greu lesió, que el tindrà parat uns mesos, i des del club de bàsquet li volem enviar una forta abraçada, i desitjar una bona recuperació, ànim Paco!!
A la categoria femenina, la victòria va ser per a l'equip Sweet que va demostrar la seva superioritat en tots els partits disputats sense cap mena de problema. La final la jugaren front les lokes, un equip que a mesura que passen els anys segur que augmenta el seu nivell i seran un equip a tenir en compte, les animem que continuen el seu bon treball dins del club. El tercer lloc va ser per a les nanes, un equip nou i al que esperem vore els propers anys, i que donarà guerra segur, ànim i a continuar xiques.
Pel que respecta a la categoria masculina, el torneig es va dividir en dos grups de 3 equips (els caps de sèrie, eren els finalistes de l'any 2007, per a tots aquells que sempre ho posen en dubte). Al grup A, el Pendul - Alça l'Aleta XX anniversari - La Bombonera. Al grup B Passaets - Real Bocadil - No tinc Betum. Va haver partits de tot tipus, d'allò més disputats, amb resultats contundents, .... però hi va haver una corrent, que ja ve passant els ultims anys i des del Club de Bàsquet volem fer una crida a tots aquells que participen a la categoria masculina, que abans de jugar el primer que cal saber es el reglament, en segon lloc el tracte que es dona als arbitres es per moments d'una falta de respecte que en altres competicions no es permeteix ni la meitat del que s'escolta al Patronato, a tots ens agrada guanyar, i tots podem tindre un mal dia (arbitres i jugadors), demanem comprensió per la llavor que fan (gens agradable, vist el resultat d'alguns partits). Referent al campionat, dir que a la primera ronda, quedaren eliminats els equips Alça l'Aleta XX anniversari (grup A), i Real Bocadil (grup B), arriben a semifinals els altres cuatre equips, diumenge de matí jugaven El Pendul - No tinc betum, amb victòria per als primers, i Passaets - La Bombonera, amb victòria també per als primers. Ja de vesprada tenia lloc l'enèsima final entre estos dos equips, però amb un resultat ben diferent, enguany la final fou guanyada per passaets per 31-28, una final emocionant pel que respecta al resultat, no així al joc.
Esperem i desitjem, que en propers anys tots posem una mica més de la nostra part, per que la competició siga més tranquil·la. Gracies a tots i ara a per el 3x3, us esperem.

26 comentarios:

Anónimo dijo...

encara que siga la festa del patronato,hem de tindre en compter que tenim un pavello i que el patronato te unes condicions un poc lamentables,amb una pista que s'esvara com poques i uns aros que pareix que siguen del agrado de pocs.....aixi que pot ser el campionat resularia millor jugarlo al pavello,on crec que el joc seria millor,tenim duxes i crec q tot jugem millor alli.al patronato el joc es basa en tancarse i esperar que el contraaixi es normal quri la tire i falle,lo mes normal amb estes canastes.....aixi es normal que una final entre els suposats 2 millors equips practicament no arribe ni als ridiculs 30 punts.els partits mes disputats i vistosos es van jugar al pavello,aixi que espere que es pense el lloc per al proxim any i per al 3x3

Anónimo dijo...

No hi han fotos?

Anónimo dijo...

hi ha que agrair als arbitres la seua col-laboracio,no ho fan per gust i tracten de fer-ho el millor possible.demane diisculpes a juan i blai per l`actitud al partit de diumenge de mati.son moments d'intensitat i es dificil mantindre la trankilitat en alguns trams de partit.
x cert,aixo de jugar al pavello també em pareix una millor idea.

Anónimo dijo...

Es podria provar jugar en el pavelló un any a 3x3, aunque el 3x3 va haver uns anys que es feia al carrer, no poria ser en el carrer. Baket de carrer. Davant del consul. Al pavello fara calor pero tindrem sombra

Anónimo dijo...

"Amic" anònim, crec que el nom C.B. PATRONATO Bocairent potser conteste molts dels teus dubtes.

Anónimo dijo...

En primer lloc donar la enarorabona a Passaets per vicatoria en aquesta edicio del campeonat. Respecte al tracte als arbitres, he de dir que em sap mal, pero no poden enfadarse per que la gent proteste, mes amb partit tant disputats on la victoria d'alguns equips ha sigut per pocs punts. Si la gent sen pasa sempre es poden pitar tecniques. Esta clar que no o poden fer perfecte, ningu es perfecte, pero quan nia tensio, ningu es queda per protestar. Cap equip de la competicio s'ha quedat sense cuestionar alguna decisio arbrital. Se que la gent que pita fa un esforç molt gran, pero que jo sapiga, a ningun arbitre se li a insultat, cosa que en totes les demes 24h que es fan al poble aixo no pasa. Per tant discrepe molt en el fet que se li a faltat tant al respete als arbitres i que en altres competicions es permitis menys. Ni a que demanar que la gent que jugue, a mes de enseñarse el reglament, que no tinga la ma tant solteta, que al meu pareixer es el que mes crispa l'ambient i es el fet que mes incita a protestar. Demanar disculpes a tots els que han pitat algun partit pero vullc remarcar que cap equip a disat de protestar cap desicio arbitral i que es molt normal el fet de protestar i que no es pa tant.

Anónimo dijo...

Potser no siga per a tant, pero jo he estat tant a la grada com jugant i he sentit ben claret, insults cap els arbitres. Em pareix molt be que la gent reclame, pero sempre amb respecte. Totalment d'acord en allò que tots protesten, qui estiga lluire de pecat..... simplement es una apreciació que molta gent que ha estat mirant els partits li ha cridat l'atenció, i si entre tots ho podem millorar, gaudirem tots més. En açó no vullc exculpar els arbitres (que també han fet les seves errades), tots fallem.

Anónimo dijo...

Jugar al pavelló? Cap problema, però haurà d'organitzar-ho la Regidoria d'Esports, no creus?

Anónimo dijo...

El basket 3 x 3 és un joc de carrer i si es juga al pavelló perd tota la gràcia.

Jo aposte per a que les 12 hores seguisquen jugant-se al Patronato. Que pronte oblidem que les millors vesprades de Basquet s´han jugat en eixa pista, ahí ha caigut el Ros en un parti inoblidable, s´han format jugadores que després han militat en la selecció, per no fer més historia i recordar l ´epoca gloriosa del senior masculí que tenia esta institució. Crec que el Patronato mereix que que el basquet li rendisca un xicotet homenatge anual, per que a la fi de partits vistosos ni en un lloc ni en altre.

Anónimo dijo...

El patronato es el lloc on ja s´han celebrat 2 tornejos Nadalencs Frank Crespo i estem preparant ja el tercer per al proxim any.

Anónimo dijo...

crec que es prou obvi que la gent a jugat amb mes comoditat al pavello que al patronato,que per cert el averen pogut pintar abans de les 24 hores,estava molt esvaros.

Anónimo dijo...

Jugar al pavelló pot ser siga millor en quant a condicions de pista. Però jugar en el pavelló es gelat i trist. En canvi, jugar al Patronato durant la festa d´este es jugar en un bon ambient, amb públic.

Es com jugar a futbol en el camp actual o en la pedrera, es a dir, soles o amb ambient. Jo em quede amb jugar al Patronato

Anónimo dijo...

aunke no parega el patro es lo millor,
tens a la gent al costat pa lo bo y pa lo roin
es dificil de explicar, pero mola

Anónimo dijo...

aunke no parega el patro es lo millor,
tens a la gent al costat pa lo bo y pa lo roin
es dificil de explicar, pero mola

Anónimo dijo...

BUENO, PUES DIVENDRES I DISSABTE ES POT JUGAR AL PAVELLÓ I DIUMENTGE AL PATRONATO

Anónimo dijo...

dóna exactament el lloc on es juguen els partits, al cap i a la fi, sémpre guanyen els mateixos equips, els del patronat. Si un daquestos dos equips va perdent.. es piten dos "faltetes", dos tirs lliures.. i ala, a jugar la final, i en la copa cap a casa més contents que ningú. I ho dic perque l'equip masculí que ha estat jugant tota la temporada, la bombonera (crec) es mereixia haver passat a la final. Per cert, els xavalets que no havien jugat mai a basquet(exeptuant a alex) van estar ahi.. aunque està clar que eren uns "follonerets". En quan al bocadil, va ser una llástima que no passara a semis, ja és un equip amb un gran joc. Com no, felicitar als campions, ja que no han perdut cap partit en tot el campionat.

Anónimo dijo...

si, es una llastima que no "impere" l'espirit del Tio Leandro i s'empaten tots els partits!

Anónimo dijo...

Bueno, lo de jugar al patronato, diran lo que voldran. Enguany s'han jugat uns poks partits al pavello i altres al patronato. Em jugue la pell del cul a que els ultims partits s'han jugat al patronato per decicio tecnica dels organitzadors, i no per qualsevol altra cosa, ja que al pavello tenen mes desventaja els equips mes beterans al ser la pista mes gran, cosa que els força a correr i estan en desventaja fisica. Si no que algu m'explique perque a risc de tindre q suspendre algun partit per la pluja, s'ha intentat que es jugara al patronato. Cosa que al meu pareizxer, ha sigut molt incomoda per a tots perque fins a ultima hora no em pogut saber si debiem anar al patro o al pavello. Per tant sols vullc disar en conter una cosa, ja ve sent molt avitual que el campeonat de basket istiuenc siga molt aburrit, sempre es =, i aixo es perque es fa lo posible com han comentat avans,per a que apleguen els mateixos equips a la final. I despres tot son queixes, que si la gent jove no s'implica, que si es queixen masa de la gent que pita... Realment no ho entenc.

Anónimo dijo...

home tampoc es aixo,els equips veterans guanyen per que s'ho mereixen,i si no no es notaria el saber jugar i la gran lectura de partit que tenen,jugen el seu joc i per aixo son millors.a mi m'agrada jugar contra ells per que es complicat jugar,son un poc a la italiana en futbol i el joc no deixen que siga vistos,ademes de que al patronato costa jugar.en definitiva,es arbitres no poden fer que els equips dels entrenadors arriben a la final,arriben xq al patronato es un lloc on la veterania i costum de jugar alli es el que mes fa.jo també estic afavor de jugar al pavelló,encara que hi ha mes gent al patronato,i si no,que sarregle la pista per poder jugar bé pintant-la i tal,que s`esvara mogoio.enhorabona als campions,crec que an tingut l'equip que millor juga que e vist al patro.

Anónimo dijo...

i les fotos del pavello,em va pareixer vore a martin fent el gamba tirantli fotos a frank,que per cert pareixia molt agust posant,XD.

Anónimo dijo...

tots els que es queixeu del mal estat de la pista del patronato sou molt jovens, vitat?.
Els "veterans" sabem que es una pista en males condicions, i la del patronato ara mateixa està en unes condicions dignes per a jugar UNA VOLTA AL ANY, que "casualment" coincidix amb la festa del Patronato.
Cony, si que es casualitat!!

Crec que eixe es el problema. No hi ha una continuitat en jugar al basquet. Cuasi tots jugem una, dos o tres voltes al any i prou. I despres volem guanyar un campionat...

Anónimo dijo...

Anem per parts, a tots els "amics" anònims, primer de tot no hi ha cap problema en donar la cara, o en parlar directament en qualsevol dels organitzadors. Crec que la discusió de si Patronato o Pavelló, no va a cap lloc el campionat i el club son del Patronato i si es pot es te que jugar allí, el pavelló es un plan B que ens ha vingut de categoria per a no suspendre el torneig. A tots els que es queixen de que sempre arriben els mateixos equips a la final, només els puc dir una cosa aixó es de mal perdedors no acceptar les derrotes, o ningú va vore per exemple el partit El Pendul-Bombonera al pavelló on els mes joves van claudicar davant els més veterans. Es cert i ningú ho nega, que el pavelló és més gran i la condició física potser dona una mica d'avantatge algun equip, pero cal recordar a tots que el bàsquet guanya qui més encistella i no qui més corre. I per finalitzar a tots els que creuen que la competició està adulterada, recordem que el sorteig es va fer al local del Patronato i no va acudir ningú, (com sempre), i per a tots aquells que tan critiquen (com sempre també) desde la covardia de l'anonimat recordem que les portes del club de bàsquet estan obertes per a tot el que vulga, tan jugar com entrenar (sempre anem curts d'entrenadors), pero com diu el refrany "ningu es profeta a la seva terra", tan elogiats i respectats allà on anem a jugar per la tasca que fem i ací al poble tan mal vistos (per certa gent, no per tots) o tan envejats, ja no se quina de les dos coses serà, o tal volta les dos.

Oncle vic dijo...

a mi em dona igual on es jugue.. jo no canastava ni en el pavello, ni en el patronato.. jeje

Anónimo dijo...

Estimat kkaus asa2, aci per lo que he llegit de moment cap anonimo ha insultat o faltat al respecte, simplement no han estat acertats en dir que el sorteig està dirigit i que sempre arriben a la final els mateixos amb ajuda arbitral. Jo entenc que la gent al final estiga un poc cansada de que durant els ultims anys juguen la final els mateixos equips, pero cada vegada heu tenen mes dificil i aplegarà un any en que tindrem altres equips a la final.

Anónimo dijo...

curreuseu y aplegueu a la final,
perke no dieu ke en les altres 24h dels altres deports aplegen sempre tambe els mateixos? pos sera perke son els millors no? y si algu diu lo contrari ke eu demostre, pero no asi y parlan sino en kualkier camp y sobre tot disar ya el arbritrage ya de una volta, es penseu ke es facil?

Anónimo dijo...

Va,ja està bé.......a l'any que vé, Bombonera CAMPIÓ.I ademés abans tenim el 3X3, espere que molta gent s'anime per a que siga un bon campionat i tots juguem per a pasar-ho bé,oblidant si sempre arriben els mateixos a les finals,per que en el 3X3 no es així,es un torneig molt més obert i m'encanta vore una amplia diversitat d'equips.