19/9/08

VI FESTA DE L'ESPORT DE BOCAIRENT


Per aquesta edició de la Gala de l’Esport de Bocairent, la nominació del Club Bàsquet Patronato Bocairent recau en un dels nostres membres més veterans i que ha estat des del primer moment lligat al nostre club; estem parlant de VICENT VAÑÓ DOMÉNECH.

Qui coneix des de sempre a Vicent sap que és un apassionat del món de l’esport, si bé, té al motociclisme i al bàsquet les seues dues grans passions. Però és al món de la cistella en general i el nostre club en particular on Vicent ha desenvolupat totes les seues aptituds com a persona i esportista.

De més jove es va destacar per ser un jugador genial amb una ment privilegiada per a fer jugar a un equip des de la complicada posició de base. Ara tots aquests coneixements innats els transmet com a entrenador, desenvolupant pel temps aquesta tasca en totes les categories del Club de Básquet Patronato. Als últims anys hem de destacar la seua contribució com a segon entrenador i delegat del Cadet Femení que l’any passat brillantment es va proclamar campió provincial en la final-four celebrada al pavelló de Bocairent. Enguany ha segut el entrenador del primer equip sènior en categoria masculina des que existeix el C.B. Patronato tal com el coneguem a l’actualitat, classificant-se en un meritori 8è lloc dins del grup F de la 2ª Divisió Zonal.

Però apart de tot açò, Vicent està sempre quan se’l necessita, ja siga com anotador, com àrbitre o com a delegat, tirant una maneta a l’equip que li ho demane. La seua personalitat afable sempre fa i deixa fer i això dins d’un col·lectiu no té preu.

Per tant, ets digne mereixedor d’aquest reconeixement, “BORX” ETS EL MÉS GRAN!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Enhoraboma Vicent, tots estem amb tu.