18/10/10

Poc a poc...

... i passet a passet.

El sènior femení va disputar aquest dissabte al pavelló el partit corresponent a la segona jornada de la lliga 2010/2011. Rebien el CB Pedreguer, equip que va quedar subcampió del seu grup l'any passat. L'inici del partit va estar marcat per la falta de concentració de les locals, errades en defensa i impresició en atac, amb precipitació de cara a l'anella. Això reflexava el marcador al primer quart, on es va veure que cap dels dos equips havia eixit a tope (9-8). A partit del segon quart la història fou completament diferent. La maquinària de les nostres començà a rodar, apretaren en defensa, arribaren les ajudes i començaren a pressionar a les jugadores de l'equip contrari, aconseguint així el domini del ritme de joc i poc a poc obriren distància al marcador, que al descans era de +12 per a les bocairentines. El tercer quart fou encara millor per part de les nostres, més pressió, defensa forta, contraatacs i bona rotació de baló en atac per seguir augmentant la diferència al marcador, que en aquest quart quedà en 22 punts. I l'últim quart l'equip local mantingué les distàncies al marcador i la intensitat defensiva per arribar al final del partit amb una diferència al lluminós de 30 punts, 72-42, que dóna la primera victòria de la temporada a les xiques, pero cal seguir millorant, que queda molta temporada.