26/10/10

TRIOMF I TÍPICS TÒPICS AL POLIESPORTIU DE XABIA.

SENIOR FEMENÍ


Inductablement els tòpics son més comuns quan més mediàtic es l'esport del que es parla.

Dissabte a Xàbia no erem onze contra onze, ni, estava clar, futbol es futbol. Erem cinc contra cinc i, obviament, basquet es basquet -i per molts anys-.

Dissabte a Xàbia es disputava la 3era jornada del Senior femení autonòmic. Basquet del bó. N'eren cinc (al camp), que els primers 10 minuts circularen la pilota a una velocitat endimoniada, amb molt de criteri i una precissió tècnica dificilment repetible; que gaudien del basquet mentre la pilota no tocava terra, que deixaven bocabadades a les jugadores contraries mentre mantenien (contra cinc) un espirit de lluita envejable. Va ser així com acabarem el primer quart amb un resultat de 25 a 2. L'equip local jugava a basquet amb convicció, rebotejava més que nosaltres i no parava de lluitar i fou així com aconseguiren al 2on quart un parcial de 10 a 12 per acabar la primera meitat 37 a 12.

Dissabte a Xàbia ,el tercer quart va ser ràpid en ambdos camps, tot i que el bon treball de cames de les nostres va fer del contraatac un instrument vertaderament efectiu per nosaltres i dolent per l'equip contrari. Així arribaren al final del 3er quart amb més de 60 punts, mentre les xabienques mantenien el tipus tant pel que fa a la seva actitut com pel seu esforç.

Dissabte a Xàbia, amb un partit pràcticament decidit van poder gaudir del darrer quart. Jugades molt ràpides de l’equip de fora, tant pel que fa al desplaçament de pilota com al moviment de les jugadores. Esperit de lluita per part de les de casa –malgrat el resultat-. Finalment es va arribar a la fi del partir amb un resultat de 36 a 85.

ANOTACIÓ DEL BOCAIRENT: totes les jugadores (85) Som un equip!.

ALTRES RESULTATS DE LA 3era JORNADA

Nou Basquet Alzira- C.B. Gata 56-39
C.B. L’Alfas-C.B. Ciutat d’Albaida 49-41
Denia C.B. – C.B. Almussafes 96-36
C.B. Pedreguer- C.B. El Verger 45-37
Ifach Calpe-C.B. Pego 52-36


Patronat Bocairent 3 partits Jugats 2 guanyats 1 perdut

No hay comentarios: