31/10/10

Victòria contundent del sènior femení

Les nostres xiques del sènior van aconseguir ahir al pavelló la seua tercera victòria consecutiva en el partit corresponent a la quarta jornada de la lliga regular. Jugaven contra Calp, un rival gens fàcil que sembla que estarà lluitant per acabar la temporada a la part alta de la classificació. El partit començà amb les bocairentines apretant en defensa i imposant-se al marcador des de l'inici. La pressió ofegava les jugadores contràries i ens permetia córrer i anotar amb facilitat, i juntament amb l'acert en el tir exterior que marcaria la resta del partit van permetre a les nostres acabar el primer quart 32 - 11. A partir del segon quart les jugadores del Calp van intentar varies vegades apropar-se al marcador gràcies al rebot ofensiu i al gran acert als tirs lliures, però les nostres ràpidament tornaven a marcar distàncies, acabant el quart 57 - 29. Després del descans la història no fou molt diferent, les nostres seguiren ampliant la seua renda de punts amb una gran anotació, i l'últim quart més del mateix, superant la barrera dels 100 a falta de 6 minuts per al final de l'encontre, que finalitzà 114 - 63. Una victòria clara però cal seguir millorant per mantindre's on estem.