1/11/10

2 victòries en 2 partits.

Dissabte passat l'equip cadet, aconseguia per un ajustat 47-43, la segona victòria de la temporada davant C.B. Marcelina (Benifaió). Un partit que va tindre més història que la que realment li corresponia, per les errades de les nostres jugadores en la cistella contrària.
El partit va començar en una defensa molt forta, el que va sorprendre l'equip contrari, que va perdre un fum de balons molt fàcilment, les cardaores disposaven de cistelles fàcils (encara que no sabem si dir fàcils, perque fallaren moltes entrades a cistella completament soles), que per la precipitació moltes no entraren, així i tot l'avantatge al marcador, era per a les nostres durant els dos primers cuarts. Al tercer cuart el Benifiaió, va planificar una defensa asfixiant davant la nostra eixida de baló, el que ens va desconcentrar un poc, i va permetre que les de Benifaió es posaren 5 punts per davant al marcador. Les de Bocairent adonant-se que el partit estava a les seues mans, va tornar a posar una marxa més en defensa, i a buscar el forat en atac, i va pendre de nou l'avantatge que ja no deixiaria fins el final del partit.
En resum, un partit que podia haver quedat clar al descans, pero per les errades de les nostres va tindre més emoció de la que realment mereixia.

- Els defectes d'un jugador són els defectes dels seus entrenaments. (José Antonio Gasca, impulsor i fundador juntament amb Eduardo Portela de la lliga ACB)
També podriem dir, que com s'entrena es juga, i es que el partit, es el fidel reflex dels entrenaments, que serveixen per tal de millorar les mancances d'un equip, Hi ha feina xiques.

No hay comentarios: