15/11/10

EL C.B. ALGINET, ENS BAIXA DEL NUVOL

Dissabte passat a Alginet, l'equip cadet patia la seua primera derrota davant un rival directe pels llocs capadavanters de la classficació. El resultat 60-53, reflectix que es tracta de dos equips molt igualats. Així va ser el partit, amb avantatges molt curts per a les jugadores de Bocairent, que no acabaven de trencar el partit (com als primers partits), arriban al descans amb 27-27, al tercer cuart ens posarem les piles per a evitar, la tradicional "torrija", i preníem un avantatge de 5 punts, que rapidament retallava l'equip local, arriban a l'ultim cuart dos punts per damunt. Pero l'agressivitat en defensa de l'Alginet, i un parcial als ultims cinc minuts de 4-11, ens feia encaixar la primera derrota, que sabíem que tard o d'hora arribaria. Hi ha que alçar-se i continuar endavant, ja que dissabte vinent rebem l'equip de Almassera, que està invicte i sembla que també serà un rival dels forts, esperem contar amb el suport de l'afició per poder superar aquesta important prova.
Per resaltar els aspectes positius, anem millorant el percentatge als tirs lliures.
Pero la nostra assignatura pendent segueix estan en la defensa, que es on veritablement hem de millorar, poc a poc ho aconseguirem.

<< Siempre he creído que si uno se pone a trabajar, los resultados llegarán tarde o temprano. No hago las cosas creyendo a medias. Sé que al hacerlo así sólo puedo esperar resultados mediocres. Por eso me concentro en los entrenamientos tanto como en los juegos. Es una actitud que se puede abrir y cerrar como si fuera un grifo. Sería imposible hacerme el tonto en los entrenamientos y después, al necesitar más empuje en el final de un juego, pretender que el esfuerzo se refleje. >> MICHAEL JORDAN.
Pocs equips hi hauran amb les nostres aptituds, pero una bona aptitud sense una adecuada actitud de poc val al terreny de joc.