21/11/10

ESTE ES EL CAMÍ

Gran partit el disputat dissabte front el Jovens Almassera, al pavelló municipal. Un equip que venia invicte a Bocairent, i al que les jugadores locals li demostraren que un equip amb una actitud defensiva agresiva, amb les ajudes en les línies de pase, i amb la solidaritat que ha de tenir tot equip, pot passar-te per damunt sense que t'adones. Veritablement, es el que va ocòrrer al partit, les jugadores concentrades els 40 minuts (40 minuts de joc, i ja depenent de l'arbitre el partit pot durar, dos hores, dos dies, ....), mostraren un altíssim nivell, i representaren a la pista una imatge que realment les jugadores tenen, pero que encara no havíen mostrat, ara esperem que açó no quede només en un bon partit, i que setmana rere setmana, l'equip mostre aquest compromís en pista que més lluny del resultat, es el que realment importa, quan un equip es deixa la pell a la pista, i juga al 100% el resultat passa a un segon pla ( pero de segur que el resultat es la victòria). En definitiva un aclaridor 81-45, que deixa ben a les clares que este equip te molt de bàsquet, pero hi ha que demostrar-ho.
Esta setmana, no ha aparegut la tradicional "torrija" del tercer cuart, bona mostra que les jugadores saben on estan les seues errades, i van corregin, es un bon exemple del compromís que hi ha dins l'equip.
Ara si, no ens hem de quedar ací sempre hi ha que voler més, si un esportista no té ambició per seguir millorant, serà un esportista mediocre.

Una buena actitud es verte por adelantado, con los ojos cerrados, jugando al máximo de tus posibilidades en toda clase de situaciones adversas, y haciendo, de verdad, lo que esas situaciones demandan.


DICK DE VENZIO


Estos partits enganxen l'afició a continuar així, que de segur arribem lluny. Els exits arriben treballant.

No hay comentarios: