8/11/10

DE MENYS A MÉS

Així podriem qualificar el partit de les sèniors el dissabte a Pego. Un primer quart on no acabaven de trobar el ritme de joc, sobretot en defensa, pero si van mantindre l'anotació i es van col.locar davant al marcador, en part gràcies també a les errades en els tirs fàcils per part de les jugadores de l'equip contrari, acabant el quart 14 - 27 per a les nostres. El segon quart fou molt similar al primer, però començava a veure's un canvi d'actitud defensiva en les nostres, que arribaren al descans amb una diferencia de 21 punts al marcador, 27 - 48. A la segona meitat el nostre equip pujà una mica més el ritme per seguir trencant el partit, col.locant-se a la fi del tercer quart amb una diferència de 28 punts, 41 - 69. L'últim quart fou el millor de les xiques de Bocairent, on l'equip de Pego no va poder aguantar el ritme defensiu que ens va portar a anotar 44 punts en aquest tram de l'encontre, deixant les contràries amb 8 punts en els deu minuts de joc per acabar el partit 49 - 113.