15/11/10

NOVA VICTÒRIA DEL SÉNIOR FEMENÍ

Dissabte passat l'equip sénior femení va aconseguir la cinquena victòria de la temporada davant el CB Marcelina de Benifaió. L'encontre començà fort, marcant un ritme alt de joc des de l'inici, on les nostres intentaven escapar-se al marcador però les xiques de Benifaió no les deixaven fugir tan fàcilment, acabant el primer quart 27-14. El segon quart va estar més igualat, però les benifaionenques no van aconseguir apropar-se al marcador, quedant el parcial 23-19 perarribar al descans amb 17 punts d'avantatge, 50-33. Al tercer quart les nostres, lluny d'adormir-se, pujaren més el ritme, i amb un parcial de 20-7 trencaren definitivament el partit i les esperances de remontada de l'equip de Benifaió. L'últim quart no baixaren la intensitat i mantingueren un gran ritme d'anotació, per acabar el partit amb una nova victòria per 105-61. Amb tot i això cal seguir millorant en defensa xiques, així que a posar-se les piles!