9/11/10

ESTE ES EL CAMÍ A SEGUIR

Esta semana ens vistaba el CB Sax, lider le la nostra categoria, sabiem que anava a ser un partit complicat, i teniem la moral pel piso despres del dur correctiu a Castalla, pero era un partit completament diferent, amb res a perdre i molt a guana vam eixir a la pista molt concetrats a defensa i paciencia a l'atac, que ens va fer guanayar el primer quart 12-8, al segon periode ens van fer 2 triples i 2 contratacs seguits que ens va fer anar a remolque, practicament el que restava de partit, la segona part va continuar sent igual que el primer quart, molt igualat pero sempre a favor del Sax. A la fi, 35-48 per a ells.
La part negativa per part nostra varen ser els 23 tirs lliures fallats, que a la fi resultaren fonamental per estar ahi, pero be, encara tenim molt de marge de millora que segur que poc a poc anirem fent-ho.

Donar l'enhorabona a Litri, que amb la seua primera canasta del partit vam superar els 100 punts esta temporada i la deportivitat d'Amoros