22/11/10

Victòria, però...

Dissabte passat el sénior femení aconseguí una nova victòria contra El Verger. Les xiques de la Marina Alta començaren el partit molt més concentrades que les nostres, que en atac no trbàven posicions còmodes de tir i la defensa feia aigües. Amb tot i això al final del primer quart s'arribava per davant al marcador, 22-10. El segon quart fou una continuació del primer, les locals pareixia que començàven a entrar en calor però no acabaven de jugar com saben, la pressió no eixia del tot bé, pero en atac començava a veure's un poc del que és aquest equip. Al descans, 47-25 i la sensació de que havíem de millorar, i molt. Descans de reflexió, i a posar-se les piles. El tercer quart comença a eixir la pressió, comencen les nostres a entrar com Déu mana al partit i ara sí, ixen les coses, per acabar 81-29 la tercera ronda. I l'últim quart acabaren de donar-li forma a un partit en el que tot i el resultat (103-35) les nostres no van estar bé.