30/11/10

Que no ens atropellen!

Dissabte passat a les 16h les xiques del sènior es van desplaçar fins Almussafes per disputar el partit corresponent a la vuitena jornada de la lliga.
El partit va començar amb les nostres xiques poc concentrades i intentant buscar solucions ràpides, situació que va portar a numeroses errades tant ofensives com defensives que les rivals van aprofitar per avançar-se al marcador arribant a obtenir els 10 punts de diferència en alguns punts del primer quart, que finalitzà amb +7 per a les locals, que no acabaren de despegar-se.
El segon quart no va ser molt diferent, pero pareixia que les nostres anaven entrant en calor, s'aproparen al marcador i al finalitzar el període el marcador ens donava l'avantatge de 4 punts. La segona part les bocairentines van aconseguir dominar lleugerament el ritme de joc i van mantindre el curt avantantge, per entrar a l'últim quart amb els dos equips mantinguent les opcions de guanyar.
En aquest últim període les nostres van aprofitar la precipitació de les rivals de cara a l'anella i la seguretat als tirs lliures en moments importants per aconseguir la victòria 53-61 en un partit molt complicat que no vam afrontar be, i que ens recorda que hem d'eixir al 100% cada dissabte per aconseguir els objectius i sobretot, disfrutar de jugar a bàsquet i passar-ho be, cosa que em recorda a una frase de Will Rogers que diu així:
"Aunque estes en el camino correcto, si te quedas ahí sentado, te atropellaran"