12/12/07

Balanç molt positiu


El dissabte passat al pavellò, es va posar de manifest que el treball realitzat als entrenament, comença a donar moltes satisfaccions a la pista.
El primer partit, corresponent a la categoria benjamí, va deixar ben clar que estes xiquetes son molt descarades i superaren els xics de Meliana per 32-22, podem dir que les de baix venen empentant amb molta força.
Al segon partit, l'Aleví B va tirar ma de moltes jugadores benjamines, que havien jugat anteriorment per poder fer front un equip format completament per xics, i en diferències d'edat de 2 i 3 anys, per això el escandalòs del marcador 59-2 per als de Meliana.
El plat fort, va tindre lloc a les 12 del matí, on l'Aleví A s'enfrontava davant el que la temporada passada va estar la seva bèstia negra, un Meliana que te a les seves files jugadores que continuament formen part de la selecció valenciana, i que tenen un equip molt fort. L'any passat guanyaren els dos partits corresponents a la lligueta del Provincial. Enguany les nostres jugadores estaven molt motivades, i amb moltes ganes de jugar aquest partit per demostrar la seva milloría al llarg de tot un any de treball fort. I així va ser, en un partit dels millor que ha fet aquest equip en una defensa molt forta, i ràpids contraatacs, doblegaren per 40-27 un molt bon equip.

3 comentarios:

Alex dijo...

fotre tu!!!!!!!! kina pose mes elegant el tipo este,n?jejeje

Anónimo dijo...

Per als que no vam poder anar i no em pogut vore els reportatges de la tele, ni les repeticions de les millors jugades, es de agrair que mos fiqueu al dia amb pels i senyals del que fan les nostres xiquetes.
moltes gracies.
ANIM!!!!

Anónimo dijo...

coyo,estan tots els ekips en un moment euforic tu.....xo com el masculi ninguno.
PD:LES XIKES DEL FEMENI SERIEN TAN AMABLES DE CANVIARMOS LORA DE JUGAR EN EL PAVELLO?XD