13/12/07

EL PREMI A UN GRAN TREBALL.


Dissabte passat despres de fer un gran partit front el Meliana, l'equip aleví comença a vore, que els dies d'entrenament i la constància tenen la seva recompensa.
El presi va rebre de València la cridada d'un dels responsables de la selecció valenciana en categoría aleví, li havien parlat molt bé del partit que varem fer davant el Meliana, i que el C.B. Patronato havia estat a gran altura, pero que hi havien tres jugadores que li van cridar l'atenció. El resultat d'aquesta conversa, ha estat que el proper diumenge a Silla, les jugadores Angela Asensio, Ana Mataix i Aitana Infante, estan citades per tal de participar en l'entrenament corresponent a la selecció valenciana, un premi a un xicoteta pero intensa trajectòria al mon del bàsquet, esperem que siga la primera de moltes citacions amb la selecció.
El C.B. Patronato Bocairent, vol felicitar estes tres xiques que representaran el nostre poble a la selecció valenciana, i les anima tant a elles com a les seves companyes a seguir treballant. ¡¡Enhorobona!! i a continuar.

P.D.- Esta vegada han estat tres jugadores, pero hi ha més jugadores que tenen nivell per estar a la selecció valenciana, i que segur que prompte tindran el seu reconeiximent.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabona a tot el club!! estes noticies son les que ajuden a que tots estigam més implicats amb el bàsquet de Bocairent

Anónimo dijo...

enhorabona a les 3,espere q disfruten desta experiencia nova i q l'aprofiten